Мисля ,че има ,ама не си я включилTiMaTa каза:Да и аз се осетих че е нещо такова .. за картинките малки да се правят.. и това за секретен код където го начертава пхп .. и т.н. , аз съм с WAMP5 и нямам . То не може да се вкара или ? В смисъл на WAMP да имаш и GD Libary. Благодаря ти много за информацията![]()
и махни точка и запетаята отпред. Ако го няма този ред просто го напиши:;extension=php_gd2.dll
extension=php_gd2.dll
jamby77 каза:Значи GD e разширение към PHP, за Windows то е вграденo в PHP за да го активираш (ако не е активно) намери във папката където е инсталирано PHP и там трябва да има файл php.ini, в този файл търси за реди махни точка и запетаята отпред. Ако го няма този ред просто го напиши:;extension=php_gd2.dllextension=php_gd2.dll
TiMaTa каза:jamby77 каза:Значи GD e разширение към PHP, за Windows то е вграденo в PHP за да го активираш (ако не е активно) намери във папката където е инсталирано PHP и там трябва да има файл php.ini, в този файл търси за реди махни точка и запетаята отпред. Ако го няма този ред просто го напиши:;extension=php_gd2.dllextension=php_gd2.dll
има го този ред но дори и да махна ; не става![]()