Google добавя линкове към моя сайт под едно и също име

Tares

Registered
Проблема е,че когато google добавя линкове към моя форум всичките ги показва така

пример :

Сайт за автомобили Information

добре дошли при нас.

.......и най отдолу е самия линк към форума.

Сайт за автомобили Index page

добре дошли при нас.


.......и най отдолу е самия линк към форума.

искам там където пише Сайт за автомобили след него да излиза името на темата във форума а отдолу да излиза част от мнението а не добре дошли

попринцип съм сложил някакви мета тагове ! възможно ли е да е от тях имам и robots.txt към който съм добавил

User-agent: Googlebot
User-agent: Yahoobot
Disallow: /forum/adm/
Disallow: /forum/docs/
Disallow: /forum/cache
Disallow: /forum/files
Disallow: /forum/language/
Disallow: /forum/config.php
Disallow: /forum/download.php
Disallow: /forum/memberlist.php
Disallow: /forum/search.php
Disallow: /forum/login.php
Disallow: /forum/modcp.php
Disallow: /forum/privmsg.php

и съм го поставил в root директорията а не в /forum/.........

ето и мета таговете който имам

<meta name="robots" content="all,index,follow" />

<meta name="keywords" content="......................................" />
<meta name="description" content="........................................" />
 
Google показва title - a на страница.
Сложи в <title></title> това което искаш да показва.

Ама като го смениш ще трябва да изчакаш пак да ти индексира сайта .
Може да отнеме седмици преди да видиш ефекта.
 
защо robots.txt да не върши работа поне като пишете нещо го обяснявайте :(

а като напиша нещо в title няма ли пак да показва това което е написано там искам за всяка тема да си пише заглавието и.
 
Кажи дали ти си писал системата или е някоя готова, за да знам как да ти помогна. Иначе просто се добавя променливата за заглавие м/у title (<title>$title</title> - ако променливата е $title).
 
Tares каза:
обикновен phpbb3 latest version нямам сайт само форум

Отвори форума си на една от темите си и погледни какво има в <title> тага.
Ако не знаеш какво е title погледни в горният десен ъгъл на браузъра ти
(най горната лента) какво пише.

Това което пише се индексира от гоогле и се показва в резултата.
По-лесно ще е ако дадеш някакъв пример.

Примерно линк към резултат от гоогле за твоя сайт.

В phpBB3 трябва заглавието на темата да е същото каквото и в title
но доколкото разбирам от теб това не е така.
 
добре ето това излиза от google

http://www.google.bg/search?hl=bg&q=site%3Acabrioletclub.com&btnG=Google+%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5&meta=&aq=f&oq=site%3Acabrioletclub.co

иначе заглавието на темата и горе title излизат едни и същи
 
Tares каза:
добре ето това излиза от google

http://www.google.bg/search?hl=bg&q=site%3Acabrioletclub.com&btnG=Google+%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5&meta=&aq=f&oq=site%3Acabrioletclub.co

иначе заглавието на темата и горе title излизат едни и същи


Повтаря се само Кабриолет Клуб България но останалото зависи от това на коя страница си.

Този форум е бил на английски докато се е индексирал.
Сега ще почакаш да се индексира на Български.

Ако искаш да махнеш това повтарящото се "Кабриолет Клуб България"
ще трябва някой да ти каже какво да махнеш от кода.
А зне съм в час с тези PHPBB3 .
 
принципно на другите форуми е Title и после заглавието на темата и отдолу какво е писано в темата а на мен на всички теми ми излиза Кабриолет Клуб България форум на българските кабриолет фенове.
 

Горе