Google bot?

crashbg

Registered
Здравейте,

Може ли някой да опише в урок как се слага (инсталира) Google bot в phpbb2.

Благодаря предварително :?:
 

Admin

Registered
google bot не се инсталира на форум.
Гоогле бота посещава твоята страница и индексира ...
Явно искаш нещо друго но бъркаш понятията.

Дай пример с някой сайт или форум, че си го виждал.
 

crashbg

Registered
Еми след дълго ровене и търсене (четене във phpbb форума) намерих това което ми трябваше. Изтеглих го и както си беше описана инсталацията го поставих на моя форум. Сега всекидневно форума ми се посещава от гост разпознаван от форума ми като Googlebot (така излиза в онлайн потребители). Всеки път бота, чете различни форуми, теми и мнения. За първи път го видях в Kaldata. Там имаше и такава тема и така разбрах за него.
 

Smirnoff

Registered
crashbg каза:
Еми след дълго ровене и търсене (четене във phpbb форума) намерих това което ми трябваше. Изтеглих го и както си беше описана инсталацията го поставих на моя форум. Сега всекидневно форума ми се посещава от гост разпознаван от форума ми като Googlebot (така излиза в онлайн потребители). Всеки път бота, чете различни форуми, теми и мнения. За първи път го видях в Kaldata. Там имаше и такава тема и така разбрах за него.

Дай и аз да я прочета тая тема, защото много яко ме жегна това което каза :?:
 

crashbg

Registered
Това нещо подобрява индексирането на страниците на форума от Google. При търсене с нея се показват и препратки към съответния форум, тема и мнение :lol: Има същите на Yahoo, MSN и Alexa до момента не съм попадал на тях само съм ги срещал в различни чужди форуми. Ако някой попадне на тях нека пише тук и качи модовете. :?:

googlebot.gif
 

Admin

Registered
crashbg каза:
Това нещо подобрява индексирането на страниците на форума от Google. При търсене с нея се показват и препратки към съответния форум, тема и мнение :lol: Има същите на Yahoo, MSN и Alexa до момента не съм попадал на тях само съм ги срещал в различни чужди форуми. Ако някой попадне на тях нека пише тук и качи модовете. :?:

Ти може да напишеш урок за този мод поне. :)
 

kitchenbg

Registered
всичко си е супер, само някой може ли да ми обясни защо ми дава тази грешка :arrow: Parse error: syntax error, unexpected '}' in /users/kitchen/forums/includes/template.php(127) : eval()'d code on line 11
при положение че несъм го пипал това, а съм направил всичко непбходимо както е в урока :(
 

crashbg

Registered
Урока е писан за phpbb2 незнам дали важи за phpbb3, но мисля, че не става за тройката.
 

koko28

Registered
crashbg каза:
Урока е писан за phpbb2 незнам дали важи за phpbb3, но мисля, че не става за тройката.

Жалко,а дали няма такъв мод за 3-ката?
 

alexemilov

Registered
Хаха, в 3ката това нещо е вградено.
53/4 бота от по-известните търсачки. :)
 

Горе