google.com сбогом

KlaXeN

Registered
Спират Google.com до месец!
дата: 01.04.2009
автор: Александър Ненов
прочитания: 6636
Спират Google.com до месец!

След като Майкрософт обявиха, че спират разработването на проекта си Encarta (интернет енципклопедия), признавайки първата позиция на Уикипедия дойде ред и на Google да обявят най-неочакваната новина за всички негови фенове. Google.com ще преустанови работа до средата на Май месец. Заедно с най-глямата търсачка спират и всички негови функции като пикаса, Google maps, Google Docs. Причината за подобно изненадващо решение е световната финансова криза, която е принудила компанията да уволни повече от 50% от служителите си за последните няколко месеца.

Според Сергей Брин и Лари Пейдж Google вече не е икономически изгоден и следва да бъде спрян. Единствената услуга към, която ще се насочат от най-голямата интернет компания остава Gmail като пощата ще бъде ограничена до 5 GB и ще бъдат добавени функции като на ФейсБук.

"Целта ни е да станем по-социални, да дадем възможност на хората да губят времето си по-активно във нашия сайт и да изкараме фейсбук от пазара." споделят от фирмата.

Новината идва като гръм от ясно небе за всички потребители на Google.com. Вече в Интернет има и слухове, че Бил Гейтс е проявил интерес към закупуване на услугите на Google и интегрирането им с новата версия на windows 7.
 
Къде го прочете това.
Докато не видя черно на бяло написано от самите Google няма да го повярвам.
Това ако е вярно и наистина спрат Google направо ще откача.

ЕДИТ: Абе то днес е 1 април сигурно и това е някаква лъжа :D
 
хаха Google даже не могат да усетят кризата според мен. та те са почти най-големите БИлярдери в света как ще спрат ... това е невъзможно . :lol: :lol:
 
Че точно щот работят с най-голям капитал могат да загубят изведнъж всичко. Ама това е шега ;)
 
Аз пък да ви кажа че тонове хакери ще се опитат да спрат google, но единственото което ще успеят да направят до 5 април 20;30 е да развалят валидирането на сайта...

Това е пълна глупост. В момента даже в IT пространството няма криза или пук ако я има тя се усеща в пъти по-малко отколкото при банките така че ;)
 

Горе