S sistry Registered 11 Декември 2009 #1 как се постига ранг 1 ? въпроса е доста общ но г/д кажете на нов сайт как се прави ПР 1
E eros Registered 12 Декември 2009 #3 Никога не може да се каже кой приоритет ще качи даден сайт,лично аз за 15 дни съм вдигал ПР 3 ,но зависи от много неща,а и от ъпдейта.. Разменяй линкове като за начало и ще постигнеш добър приоритет,но не гледай само размяната на линкове,а и другите елементи за едно добро Seo :?:
Никога не може да се каже кой приоритет ще качи даден сайт,лично аз за 15 дни съм вдигал ПР 3 ,но зависи от много неща,а и от ъпдейта.. Разменяй линкове като за начало и ще постигнеш добър приоритет,но не гледай само размяната на линкове,а и другите елементи за едно добро Seo :?:
G go6o78 Registered 14 Декември 2009 #4 преди година - две гоогле беше по щедър с домейните получавах четворки на първи ъпдейт сега е доста по стиснат
преди година - две гоогле беше по щедър с домейните получавах четворки на първи ъпдейт сега е доста по стиснат
B bubust Registered 14 Декември 2009 #5 Може би защото са много маймуните на клона. Интернет се мени - промени се и ти. :wink: