grr

crazzybg

Registered
Ето тука намерих един подобен да видите какво се мъча цял ден да направя и все неми се получава изкарва ми празен екран ( фон и статистика ) когато го сложа в друг сайт а в моя си работи баннера


banners.php Тука ви давам генераторчето кадето взима картината и статса


<A class=mb id=mb10 title=RealStatsBanner href="userstat.php" rel=width:550,height:120,><IMG alt="" src="userstat.php" border=0></A>
<DIV class="multiBoxDesc mb10"><p><textarea name="formtextarea1" rows="5" cols="60" style="color:blue; text-align:left; background-color:white; border-width:0; border-style:inset;" onmouseover="this.focus();this.select();"><a href='{$dp}' target='_blank' rel='nofollow'><img src="{$dbu}" width="468" height="60" border="0"></a></textarea></p></DIV>


userstat.php Тука ви давам целия код

<?php require_once('Connections/userstat.php'); ?>
<?php
if (!function_exists("GetSQLValueString")) {
function GetSQLValueString($theValue, $theType, $theDefinedValue = "", $theNotDefinedValue = "")
{
if (PHP_VERSION < 6) {
$theValue = get_magic_quotes_gpc() ? stripslashes($theValue) : $theValue;
}

$theValue = function_exists("mysql_real_escape_string") ? mysql_real_escape_string($theValue) : mysql_escape_string($theValue);

switch ($theType) {
case "text":
$theValue = ($theValue != "") ? "'" . $theValue . "'" : "NULL";
break;
case "long":
case "int":
$theValue = ($theValue != "") ? intval($theValue) : "NULL";
break;
case "double":
$theValue = ($theValue != "") ? doubleval($theValue) : "NULL";
break;
case "date":
$theValue = ($theValue != "") ? "'" . $theValue . "'" : "NULL";
break;
case "defined":
$theValue = ($theValue != "") ? $theDefinedValue : $theNotDefinedValue;
break;
}
return $theValue;
}
}

$maxRows_userstat = 10;
$pageNum_userstat = 0;
if (isset($_GET['pageNum_userstat'])) {
$pageNum_userstat = $_GET['pageNum_userstat'];
}
$startRow_userstat = $pageNum_userstat * $maxRows_userstat;

mysql_select_db($database_userstat, $userstat);
$query_userstat = "SELECT username, upgname, balance, referrals FROM users";
$query_limit_userstat = sprintf("%s LIMIT %d, %d", $query_userstat, $startRow_userstat, $maxRows_userstat);
$userstat = mysql_query($query_limit_userstat, $userstat) or die(mysql_error());
$row_userstat = mysql_fetch_assoc($userstat);

if (isset($_GET['totalRows_userstat'])) {
$totalRows_userstat = $_GET['totalRows_userstat'];
} else {
$all_userstat = mysql_query($query_userstat);
$totalRows_userstat = mysql_num_rows($all_userstat);
}
$totalPages_userstat = ceil($totalRows_userstat/$maxRows_userstat)-1;
?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
</head>

<body>

<table border="0">
<tr>
<td>








<table border="0">
<tr>
<td>username</td>
<td>upgname</td>
<td>balance</td>
<td>referrals</td>
</tr>
<?php do { ?>
<tr>
<td><?php echo $row_userstat['username']; ?></td>
<td><?php echo $row_userstat['upgname']; ?></td>
<td><?php echo $row_userstat['balance']; ?></td>
<td><?php echo $row_userstat['referrals']; ?></td>
</tr>
<?php } while ($row_userstat = mysql_fetch_assoc($userstat)); ?>
</table>




</td>
</tr>
</table>
</body>
</html>
<?php
mysql_free_result($userstat);
?>



Моля помогнете до летвичка съм и немога да е мина :С
 
Извинявам се много за спама обърках бутоните и вместо да дам нов одговор в тема http://web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=118094 дадох нова тема ако мойе да го преместите ще съм много благодарен.
 

Горе