HELP ! Спешно :( Проблем с форумите на хоста

our

Registered
Нямаше ме известно време вкъщи. Като се върнах получих мейлове, че са регистрирани нови такива. Влизам и скрипта реагира така, сякаш не е инсталирано. В config.inc файловете са зададени DB-тата и те си съществуват. Само, че ми дава

Код:
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/omegabg/public_html/new/config/multiforums.config.inc.php on line 15

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/omegabg/public_html/new/config/multiforums.config.inc.php:15) in /home/omegabg/public_html/new/common.php on line 179

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/omegabg/public_html/new/common.php on line 203
phpBB : Критична Грешка 

Could not query config information

DEBUG MODE

SQL Error : 1146 Table 'omegabg_forums.freebgforum_config' doesn't exist

SELECT * FROM freebgforum_config

Line : 266
File : common.php
Това съобщение. Разбирам какво казва, но не мога да разбера що за проблем е. Освен това таблиците във phpmyadmin-а са freebgforum_config итн ..., а не omegabg_forums.freebgforum_config. Не мога да разбера как само е станало ... :(

ПС: Вкъщи няма кой да е пипал там, а и не вярвам да е хакнато...

<edit> Сега ме пуска в админ панела, но показва, че няма регнати форуми. А като вляза на адреса на някой регнат отпреди форум, не ми дава, че го няма, а дава грешка ... :( Що за грешки....

А ти пробва ли за тест да създадеш форум.
Дали всичко е нормално или има проблеми?
Ако ти може да създаваш форуми значи всичко е наред.

Ами добре - значи базата данни си е там и си е пълна. Multi-forums-а е инсталиран и му е зададено да си ползва нея база данни. Защо не я разчита и показва, че няма регнати форуми ... :(

Back
Горе