HELP Virus

mizarck

Registered
ЗДР,
Преди малко забелязах че ми се е лепнал един спам вирус който постоянно ми отваря рекламни прозорци от amaena.com (Не влизайте)
проблемат е че не съм инсталирал абсолютно нища в последните 3 дни а вируса се появи днес и нз от каде
някой ще ми каже лби как да го махна

10х

mizarck каза:
ЗДР,
Преди малко забелязах че ми се е лепнал един спам вирус който постоянно ми отваря рекламни прозорци от amaena.com (Не влизайте)
проблемат е че не съм инсталирал абсолютно нища в последните 3 дни а вируса се появи днес и нз от каде
някой ще ми каже лби как да го махна

10х
Трябва да разбереш само как се казва..
Някаква обикновена антивирусна..
Или път да го истриеш със антивурисната
После влизаш във Моят компютър/C:/WINDOWS/system32
И го търсиш и после го триеш..
Повечето лаина там се лепват.. моите така ги махам .. :)

Kaspersky - с това ще го затриеш. Има една подробнос, че ако вече се е заровил много на дълбоко в системните фаилове може да се наложи и преинстал на бозата. Успех! :?:

porostorm каза:
И аз препоръчвам нея.Каспейрски често пропуска някой вируси.С NOD32 съм нямал проблем с вирус откакто съм я инсталирал.

Harry_Potter_ каза:
porostorm каза:
И аз препоръчвам нея.Каспейрски често пропуска някой вируси.С NOD32 съм нямал проблем с вирус откакто съм я инсталирал.
Ако става дума и аз съм със нея но и Panda е много добра .. ;)
Касперския не може фаща троянците.. :)

dashe каза:
Harry_Potter_ каза:
porostorm каза:
Ако става дума и аз съм със нея но и Panda е много добра .. ;)
Касперския не може фаща троянците.. :)
Панда не само е добра, тя е и доста тежка :D

Kaspersky ce no51pka da nu6Tu 3a Bupyc B .exe-to Ha NFS Carbon

Най-добрата антивирусна е Symantec AntiVirus v10 и по-нови. (мразя NOD32, касперски е слаба работа)

Norton на Symantec e много тежък антивирос.Ай добрите за мене са Касперски и Нод32 , пробвай да го намериш с Spy-Bot Search of Destroy.Имая в Download.bg . Това е една отлична програма за троянци,спам ботове, и други тем подобни.Има и защита за блокиране на попъпи е ИЕ,И предпазване на спаюве.Забелеши в таскмениджара коя програма програма взима много ресурси или ти е непозната когато ти изкача попъп.

Офффф, пак всеки почна да се пише каквото си знае.
Ето едно сравнение на анти вирусни програми и класацията им: ТУК
Първо място: BitDefender
Второ място: Kaspersky
Трето място: F-Secure Anti-Virus
и така нататък. Които иска може да си погледне.
NOD32 имам много слаби резултатаи. При тестове за откриване на руткитове тя събира към 20 точки от максималко 32. За сравнение Kaspersky и Norton събират по 30 точки. Също така скенера на паметта на NOD32 е доста бозав, в сравнение с Kaspersky и Norton.

Офф.. ко ми се псускате във големите антивирусни..
Не вижтели че вироса е събсем обикновен..
По моя начин ще стане 100% ... :?:

Back
Горе