Help?

Mupo

Registered
Значи направих си скрипт..но някой предпочитат да има цветни работи усивки целувки и т.н.Искам да направя така че да могат и да се вклучват и изклучват цветните истрории..Виждал съм го някаде и знам че става ако някой може да ми помогне да пише :))

я да видим дали съм те разбрал правилно значи искаш когато някой напише примерно hi да се изписва цветно Helloo например това ли искаш да направиш ?

като направя ремоте офф се изклучва сичко което искам да го има а за едни цвтни текстчета не си струва.. мерси все пак

Страшно много ти благодаря .... дда си жив и здрав :)) само едно допалнение мирката ми в канала го пофтаря по 2пати със верся единия път го пофтаря обикновенно а другия цветно..тоя бъг от каде ше е и със друг аддон става същия проблем

Код:
#cvetnotiiki on 
on *:input:*:{ 
  if ($1 == :P) { /say 4,8:4,9P $2- | halt } 
} 
#cvetnotiiki end 

menu status,channel,menubar { 
  .- 
  Цветнотийки 
  .Статус ( $+ $group(#cvetnotiiki) $+ ):/halt 
  .- 
  .Включи:.enable #cvetnotiiki 
  .- 
  .Изключи:.disable #cvetnotiiki 
  .- 
}

това е кода но работи само когато има най много адднати 2,3 аддона ако адднеш повече почва да пофтаря 1 път нормално и 1 път цветно

При всички проблема е един и същ но
никой не иска да го оправи.
Махни всички адони и първо този лоудни.
Или с една дума този код го сложи
най ама най-отгоре върху всички адони.
Това ще рече като кликнеш ALT+R
после view и на 1-вото адонче
най-отгоре се слага.

parvo setvash primerno %cv on
i pirshesh
on *:input:*:{
if (%cv== on) {
.
.
.
}
}

privish si edna kompanda primerno /cvetnoOn koqto da setva %cv on i taka shte rabotqt cvetni
a za da gi izkliu4ish pravish komanda /cvetniOff koqto da setva %cv off
pri men taka stava .. az sym si go narpavil cvetnoto i sys zvuk i moga da izkliu4vam i zvuka i cvetniq text :)
ako imash problemi .. nameri me v RIC s nick uBoy i shti go obqsnq :)

може ли да ми дадеш направо готов скрипт тък като не разбирам как става това по горе (още сам начинаещ) :)

Back
Горе