HELP

DeAd

Registered
Може ли някой да ми помогне да заобля това лого и да се вижда нормалко (защото е прозрачно) http://bbvip2images.bigbrother.bg/img/vipBrother2Logo.gif (вижте го на тъмен фон)

Или ми кажете как да направя фон на клипче с MovieMaker

Немжещ да направиш фон с moviemaker и кое по точно искаш да заоблиш :lol:

Ми правя си клипче на ВИпа!Обаче тая картинка на черен фон си ли чи че не е яка!И ако може или да ми кажете как да сменя фона или да ми помогнете да я оформя!

vipbrother2logo.gif

Това лого си има фон и искаш да го махнеш нали? Ако имаш фотошоп пробвай с magic Wand Tool да селектираш белия фон и да го махнеш, ако не става погледни тук. След като премахнеш фона запамети картинката в .gif или .png формат, но не и в .jpg, защото няма да има никакъв ефект :)

PoDMaTRiX каза:
Това лого си има фон и искаш да го махнеш нали? Ако имаш фотошоп пробвай с magic Wand Tool да селектираш белия фон и да го махнеш, ако не става погледни тук. След като премахнеш фона запамети картинката в .gif или .png формат, но не и в .jpg, защото няма да има никакъв ефект :)

Не!Това лого няма фон прозрачно е!Аз му сложиш на пейнта фон за да видите че тиа заоблените ъгли не пасват!Искам да се заоблят!

Я го дай без фон да видя. :)

Едит: Не видях това отгоре. Това изрязан скриин ли е? Ако е няма защо да се притесняваш. Всички картинки с прозрачен фон на компа излизат така. Като се качи в нета излиза добре :)

Е явно това си има умишлено оставени тъпотийки. Пробвай с урока, който ти дадох по-нагоре.

Back
Горе