Hits при MySQL

kitchenbg

Registered
здравейте, доста се поровчих и накрая нищо ......... имам базадани и когато извикам дадено нещо от там да записва и съответно да показва колко пъти е било показвано даденото нещо, та как може да стане това чудо? Също така още един въпрос: как да направя и нещо като рейтинг за конкретното нещо?

За рейтинг системата:
http://web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=1441
Темата за брояча не мога да я открия, но ако отделиш малко време ще я откриеш ;)

ами трябва ми за това колко пъти е било видяно дадено нещо от базата данни. иначе Благодарско все пак :wink: .

Нещо много не разбрах за какво става дума, но защо не извадиш това нещо от базата данни на някоя страница и на нея сложи брояча?
п.п. сорка ако не съм те разбрал.

явно несъм се изказал правилно, мисълта ми е такава .............. да е нещо като при показването на темите във форум. да брои колко пъти е видяна темата (примерно).

kitchenbg каза:
явно несъм се изказал правилно, мисълта ми е такава .............. да е нещо като при показването на темите във форум. да брои колко пъти е видяна темата (примерно).

правиш още една колонка със тойност - 0. При прочитане на съответният ред добавяш 1-ца към стойността от тази колонка. След, което записваш новата стойност (която, вече по-голяма с 1-ца)

Back
Горе