outclass каза:да, за това и питам.
друг да знае???
абе за хост.бг съм сагалсен но за ИСН не нещо несам доволен преди 3 дена им пратих писмо още чакам отговор.mizarck каза:hostbulgaria.com
са доста добри но ако аз избирах бий избрал icn.bg или host.bg
Дай линк за хостбългарияmute каза:абе за хост.бг съм сагалсен но за ИСН не нещо несам доволен преди 3 дена им пратих писмо още чакам отговор.mizarck каза:hostbulgaria.com
по темата: несъм чувал някои да се оплаква от хостбългариа
index каза:Дай линк за хостбългарияmute каза:абе за хост.бг съм сагалсен но за ИСН не нещо несам доволен преди 3 дена им пратих писмо още чакам отговор.mizarck каза:hostbulgaria.com
по темата: несъм чувал някои да се оплаква от хостбългариа
Еее то е ясно , ама като казваш хоста , имаш предвид всичко нали ?LiRiX каза:Да естесветно, но ако закъснееш трият хоста.
index каза:Еее то е ясно , ама като казваш хоста , имаш предвид всичко нали ?LiRiX каза:Да естесветно, но ако закъснееш трият хоста.
Kahn_Fan каза:След като изтече хоста оставят го някаде към 1-2 седмици, поне при мен беше така, като ги попитах защо е така те ми отговориха, че повечето им клиенти се суетели с плащанията и се бавели и затова.
admin каза:Kahn_Fan каза:След като изтече хоста оставят го някаде към 1-2 седмици, поне при мен беше така, като ги попитах защо е така те ми отговориха, че повечето им клиенти се суетели с плащанията и се бавели и затова.
Да .
И аз забелязах такова нещо в host.bg
Хоста не го платих, но те не го отрязаха веднага.
admin каза:Ми да си призная...
На тези сайтове, които местих май нямаше база данни.
Най обичам такива сайтове.
Само ХТМЛ.
mizarck каза:hostbulgaria.com