Hostdouble - хостинг и домейни на ниски цени .

RiddleR

Registered
Здравейте , айде и аз да се възползвам от раздела и да си направя една малка рекламка .

С един приятел , направихме хостинг фирма , която предлага найстина доста по ниски цени за хостинг и домейни .

Аз вече тествах как работи и направо съм на 6 , защото много се радвам че това което го исках го имам вече .

Значи домейни от другата седмица , ги пускаме като се има напредвид че няма да са повече от 15 лв. .com / .net / и така нататък .

Машинката е добра , и доста може да се понатоварва , няма да избуши :) има бекъп система , която е доста добра , не е с cpanel , омръзна ми да го гледам този панел , с ispCP Omega сме ,доста по лекичка е и по проста .

Няма ги всичките неща който има cpanelа . но пък за сметка на това зарежда уникално бързо .

Машината е :

CPU modelIntel(R) Xeon(TM) CPU 3.6GHz
Number of CPU Cores4
CPU MHz3065.53

другите параметри не са толкова важни .

По нататък ще пуснем и VPS и всичко което предлага една хостинг компания .

Засега имаме само 1 хостинг план , занапред естествено че ще има много повече , но като за в началото предлагаме това :

20 лв. - за една година , за което получавате :

8 ГБ пространство
160 ГБ трафик
2 домейна
неограничен брой пощи
неограничен брой фтп акаунти
неограничен брой база данни

Това е засега .

Все още линк няма да давам , защото страницата не е готова , всеки който е заинтересован , може да ми пише на ЛС , да се доизясним , т.е.

ако има желание да закупи хостинг и домейн от нас , да му дам линк от каде да влиза и т.н.

Все пак се познаваме от доста време повечето , и при интерес за купуване на хостинг и домейн , пускам ви го веднага, щом се разберем , парите можете да ги пратите , до 1 седмица .

Ние имаме търпение , и чакаме .
Разбирасе , аз ще съм през повечето време support , така че няма да има проблем .

но 24/7 поддръжка :)

Поздрави , Иван .

нарочно не съм дал , линк защото както споменах по горе , страницата на самия хостинг не е готова , но той работи без проблем .

Хубаво щом желаете линк ще ви дам ето :

http://hostdouble.net

:wink:

Мога ли да попитам, правото за продажби на домейни от къде сте го взели, от ICAN ?

kulov каза:
Мога ли да попитам, правото за продажби на домейни от къде сте го взели, от ICAN ?
За това се бавим с домейните . До другата седмица , трябва да е готово всичко .

rosko каза:
Колокация имате ли някъде или е в къща?
Коколацията е в телецентър на ГЦН , сървъра е с гигабитова връзка и е добре подсигурена , има много добър международен интернет и хората от чужбина също ще го отварят бързо .

Back
Горе