Здравейте , айде и аз да се възползвам от раздела и да си направя една малка рекламка .
С един приятел , направихме хостинг фирма , която предлага найстина доста по ниски цени за хостинг и домейни .
Аз вече тествах как работи и направо съм на 6 , защото много се радвам че това което го исках го имам вече .
Значи домейни от другата седмица , ги пускаме като се има напредвид че няма да са повече от 15 лв. .com / .net / и така нататък .
Машинката е добра , и доста може да се понатоварва , няма да избуши
има бекъп система , която е доста добра , не е с cpanel , омръзна ми да го гледам този панел , с ispCP Omega сме ,доста по лекичка е и по проста .
Няма ги всичките неща който има cpanelа . но пък за сметка на това зарежда уникално бързо .
Машината е :
CPU modelIntel(R) Xeon(TM) CPU 3.6GHz
Number of CPU Cores4
CPU MHz3065.53
другите параметри не са толкова важни .
По нататък ще пуснем и VPS и всичко което предлага една хостинг компания .
Засега имаме само 1 хостинг план , занапред естествено че ще има много повече , но като за в началото предлагаме това :
20 лв. - за една година , за което получавате :
8 ГБ пространство
160 ГБ трафик
2 домейна
неограничен брой пощи
неограничен брой фтп акаунти
неограничен брой база данни
Това е засега .
Все още линк няма да давам , защото страницата не е готова , всеки който е заинтересован , може да ми пише на ЛС , да се доизясним , т.е.
ако има желание да закупи хостинг и домейн от нас , да му дам линк от каде да влиза и т.н.
Все пак се познаваме от доста време повечето , и при интерес за купуване на хостинг и домейн , пускам ви го веднага, щом се разберем , парите можете да ги пратите , до 1 седмица .
Ние имаме търпение , и чакаме .
Разбирасе , аз ще съм през повечето време support , така че няма да има проблем .
но 24/7 поддръжка
Поздрави , Иван .
С един приятел , направихме хостинг фирма , която предлага найстина доста по ниски цени за хостинг и домейни .
Аз вече тествах как работи и направо съм на 6 , защото много се радвам че това което го исках го имам вече .
Значи домейни от другата седмица , ги пускаме като се има напредвид че няма да са повече от 15 лв. .com / .net / и така нататък .
Машинката е добра , и доста може да се понатоварва , няма да избуши
Няма ги всичките неща който има cpanelа . но пък за сметка на това зарежда уникално бързо .
Машината е :
CPU modelIntel(R) Xeon(TM) CPU 3.6GHz
Number of CPU Cores4
CPU MHz3065.53
другите параметри не са толкова важни .
По нататък ще пуснем и VPS и всичко което предлага една хостинг компания .
Засега имаме само 1 хостинг план , занапред естествено че ще има много повече , но като за в началото предлагаме това :
20 лв. - за една година , за което получавате :
8 ГБ пространство
160 ГБ трафик
2 домейна
неограничен брой пощи
неограничен брой фтп акаунти
неограничен брой база данни
Това е засега .
Все още линк няма да давам , защото страницата не е готова , всеки който е заинтересован , може да ми пише на ЛС , да се доизясним , т.е.
ако има желание да закупи хостинг и домейн от нас , да му дам линк от каде да влиза и т.н.
Все пак се познаваме от доста време повечето , и при интерес за купуване на хостинг и домейн , пускам ви го веднага, щом се разберем , парите можете да ги пратите , до 1 седмица .
Ние имаме търпение , и чакаме .
Разбирасе , аз ще съм през повечето време support , така че няма да има проблем .
но 24/7 поддръжка
Поздрави , Иван .