HTML разместване ?!

freshbg

Registered
Може ли да ми кажете от какво се получава разместването във сайта www.tarikat.bg през INTERNET EXPLORER-a? Ако може ми помогнете, защото ми трябва спешно. Трябва ли нещо да добавя в css файла и какво, или какво да редактирам?

Това ти е от CSS и то от това което видях само под 6-цата просто му дай специални правила за ИЕ 6 в css

*+html и това което ти се мести

може ли да ми кажеш какво да добавя? имам специален ИЕ файл но не съм сложил нищо защото немога да валидирам кода под различните браузъри :( Ако успееш точката е твоя на момента :)

А и друго - през IE не ми се четат таговете на SELECTBOX disabled и е позволено кликането, как да го оправя?

freshbg каза:
може ли да ми кажеш какво да добавя? имам специален ИЕ файл но не съм сложил нищо защото немога да валидирам кода под различните браузъри :( Ако успееш точката е твоя на момента :)

А и друго - през IE не ми се четат таговете на SELECTBOX disabled и е позволено кликането, как да го оправя?

дай си css да го погледна така наизуст не мога да ти кажа а за точката това е най лесното но в крайна сметка е въпроса да си помагаме :)

Такам значи на това което ти се мести под ИЕ слагаш това което ти дадох в цсс-а т.е трябва да изглежда нещо такова ако ти се мести левият див

* html #left {
padding-top:90px;
}

Само че си сложи твойте неща така че да не се местят

разбираш ли ? не претендирам че това е най доброто решение но мен до сега винаги ме е спасявало :)

Back
Горе