html, css, php & MySQL Editor да даписва кода

ma3x_ip

Registered
В notepad++ винаги трябва да цъкам space предложете нещо което ви харесва

Ето тук и тук може да прочетеш за повечето редактори , както плюсовете , така и минусите им. Ти си избери : )
Аз откакто съм станал "човек" , си карам с Notepad++ и съм си много доволен :>

Replace каза:
Ето тук и тук може да прочетеш за повечето редактори , както плюсовете , така и минусите им. Ти си избери : )
Аз откакто съм станал "човек" , си карам с Notepad++ и съм си много доволен :>

това дописване можели да го направя автоматично ?

Settings » Preference
Backup/Auto-completion
и там има отметка ,която можеш да сложиш на Enable Auto-Completion on each input , цъкаш там , и вдясно има също от кой символ искаш да се включва (цъкаш на цифрата (която е в момента) и в появилото се поле , си пишеш твоя избор).

Replace каза:
Settings » Preference
Backup/Auto-completion
и там има отметка ,която можеш да сложиш на Enable Auto-Completion on each input , цъкаш там , и вдясно има също от кой символ искаш да се включва (цъкаш на цифрата (която е в момента) и в появилото се поле , си пишеш твоя избор).

Е ся е супер вече :)

За сега пак си оставам с старото куче notepad++ :)

lam3r4370 каза:
PhpDesigner :?: :?: :?:

Докато нагласях notepad++ го свалях и ся като гледам и то е доста добре

За html "PhpDesigner" ми се се струва по-добре с 4 -5 натискания си отворил див задал ид и вече затворил :D

И за PHP е супер ,SQL и много други
ПП:Няма да ти обеснявам виж му ревюто.

ma3x_ip каза:
lam3r4370 каза:

За html "PhpDesigner" ми се се струва по-добре с 4 -5 натискания си отворил див задал ид и вече затворил :D
И аз давам глас за PhpDesigner.

За html на мен не ми се струва удобен но за php... няма втори. :wink:

Има опцийка да си нагласяш кое искаш да е в какъв свят кое да дописва кода има кратки бутони code beautifer просто не мога да спра да го хваля. :)

NewGuy каза:
ma3x_ip каза:
lam3r4370 каза:

И аз давам глас за PhpDesigner.

За html на мен не ми се струва удобен но за php... няма втори. :wink:

Има опцийка да си нагласяш кое искаш да е в какъв свят кое да дописва кода има кратки бутони code beautifer просто не мога да спра да го хваля. :)
Зависи с кое си свикнал. То и на Notepad++ има цветове да нагласяш, дописване на кода, подсказване как се използва дадена функция и т.н. (тия неща дето ти изреди).

Моят фаворит си е NP++ :?: Казват, че свикнеш ли с него трудно се отлепяш(до някъде е вярно, като го нямах на комптъра за малко ми се наложи на обикновенния да пиша - трудна работа) :?: :?:

Да, наистина Notepad++ рулира отсякъде, но като открих редактори, които допълват таговете, мързела категорично си каза думата. 8) :twisted: То не е само мързел, ми си е по-удобно някак си... И сега съм с phpDesigner за php,html,css и т.н., и notepad++ за обикновен редактор :D

Някой пробвал ли е eclipse с добавките от Aptana Studio Aptana PHP и Aptana Jaxer. Освен това има и за Ruby on Rails и Python :) Докато пишеш името на функцията ти изписва параметрите и, с 1 бутон можеш да изкараш документацията и от php.net която можеш да имаш и офлайн :) И все пак си ползвам npp че е по-лек, eclipse-а направо ми забива компа като го пусна

Тази тема дето даде пробвах всичко само и си оставам с nd++ и за html за PHP Designer

мерси за всички съвети :) и мнения :)

Back
Горе