Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Replace каза:Settings » Preference
Backup/Auto-completion
и там има отметка ,която можеш да сложиш на Enable Auto-Completion on each input , цъкаш там , и вдясно има също от кой символ искаш да се включва (цъкаш на цифрата (която е в момента) и в появилото се поле , си пишеш твоя избор).
lam3r4370 каза:PhpDesigner :?: :?: :?:
И аз давам глас за PhpDesigner.ma3x_ip каза:lam3r4370 каза:PhpDesigner :?: :?: :?:
Докато нагласях notepad++ го свалях и ся като гледам и то е доста добре
За html "PhpDesigner" ми се се струва по-добре с 4 -5 натискания си отворил див задал ид и вече затворил![]()
Зависи с кое си свикнал. То и на Notepad++ има цветове да нагласяш, дописване на кода, подсказване как се използва дадена функция и т.н. (тия неща дето ти изреди).NewGuy каза:И аз давам глас за PhpDesigner.ma3x_ip каза:lam3r4370 каза:PhpDesigner :?: :?: :?:
Докато нагласях notepad++ го свалях и ся като гледам и то е доста добре
За html "PhpDesigner" ми се се струва по-добре с 4 -5 натискания си отворил див задал ид и вече затворил![]()
За html на мен не ми се струва удобен но за php... няма втори. :wink:
Има опцийка да си нагласяш кое искаш да е в какъв свят кое да дописва кода има кратки бутони code beautifer просто не мога да спра да го хваля.![]()