?!?HTML?!?

• Автор Автор Anonymous
  • Начална дата Начална дата
A

Anonymous

Guest
стаа въпрос за бутоните разгледал съм доста сайтове в които стаа вапрос за HTML но там никаде не се споменава за бутоните и менютата
въпроса конкретно е какви са командите за хубави бутони

няма команди за хубави менюта обикновано менютата са някаква картинка или флаш с линк кам съответната страница.както разбираш менютата независят толкова от тагове ( кодове ) дизаинерски умения
ето ти един урок как да си направиш следното меню на Fireworks
http://zymic.com/view_tutorial.php?id=135 ако нямаш програмата а менюто случаино ти хареса аз ще ти го направя и изпратя

Anonymous каза:
стаа въпрос за бутоните разгледал съм доста сайтове в които стаа вапрос за HTML но там никаде не се споменава за бутоните и менютата
въпроса конкретно е какви са командите за хубави бутони

По принцип си рисувам и правя бутоните сам.
Ще дам кода ама не сега защото е 3.40 през ноща а аз нищо не свърших цяла нощ.

Ето ти линка да си изтеглиш от мен програмата за правене на менюта,банери,лога,бутони,бутончета и тн.

http://rtrbg.com/xaraweb.rar

Тя е много лесна за работа.
Дава ти накрая готов HTML или код който ползваш.
Ако имаш проблем питай.

о да тази програма определено е много добра бутоните които се генерират са страхотни, но не пасват на моите страници таикато харесвам по семпли неща но ако правя "шарена" страница бих я ползвал ;)

mute каза:
о да тази програма определено е много добра бутоните които се генерират са страхотни, но не пасват на моите страници таикато харесвам по семпли неща но ако правя "шарена" страница бих я ползвал ;)

Може да си ги нагласяш цветовете и да докараш по семпли.
Опитай пък може и да си харесаш нещо.
Аз за сайта бутоните ги нарисувах с нея.
Но кода си го пиша сам.
Просто картинките ползвам някой път.

голямо благодаря на всички тази информация ми беше много полезна защото иначе колко щях да се чудя как се правят бутоните но тва вече не е пробелм :)

Предната веечер ми казаха за тази програма XaraWebstyle аз си изтеглих 4.0 версията от data.bg но ми иска пари да давам за повечето от бутоните и менютата и сега ще видя твоята версия дали е така :P в момента я тегля :)

mass_murder каза:
голямо благодаря на всички тази информация ми беше много полезна защото иначе колко щях да се чудя как се правят бутоните но тва вече не е пробелм :)

Предната веечер ми казаха за тази програма XaraWebstyle аз си изтеглих 4.0 версията от data.bg но ми иска пари да давам за повечето от бутоните и менютата и сега ще видя твоята версия дали е така :P в момента я тегля :)

Лично аз предпочитам версия 3.
Сега няма да обяснявам защо но тази която теглиш в момента има
key генератор към нея и щом ти поиска код си си слагаш този който ти даде генератора.
Ако имаш проблеми казвай.

Back
Горе