icn.bg мега яко

• Автор Автор Admin
  • Начална дата Начална дата

Admin

Registered
Аз днес успях да влезна в контролния си панел.
Това е добре.
Надявам се да не натисна без да искам изход, че ще стане кофти.

Ето тук показвам колко време отнема отварянето на панела.

http://web-tourist.net/project/admin/icn.bg.jpg

112 секунди и някакви стотни.

Ще се опитам да го подобря утре, защото сега не смея да натисна изход и пак да пробвам.

Почвам местене на всичките си хостинг акаунти от там със скоростта на
бясна костенурка нинжа :P

какво друго да очакваш от исн.бг
днес около 15 мин сайтами не се отваряше. чудя се това платен хостинг ли е или ... преди като ползвах безплатен не съм имал толкова падове.

какво се оплаквате.. в хост.бг 2 седмици подред имаше проблеми...

1.во: ъпдейт на машини
2.ро: претоварени машини
3.то: проблемът бил от мегалан
4-то: проблемът бил някъде и го търсели
5-то: било нормално

mute каза:
какво друго да очакваш от исн.бг
днес около 15 мин сайтами не се отваряше. чудя се това платен хостинг ли е или ... преди като ползвах безплатен не съм имал толкова падове.
o0 абе хора .. аз съм там и от както съм купил от там сайта ми не се е затварям и 1 секунда ... кат овинаги съм online и правя нещо :shock: в контролния панел влизам за няма и 1 секунда незнам защо при вас е различно аз съм супер доволен от тях :shock:

Като стана дума да си кажа и мойто скромно мнение .. опит имам с хост.бг топхост.бг и инбг.еу . Кофти моменти е имало само с топхост.

пак казвам, зависи на кой план .. аз докато имах проблеми 2 седмици с хост.бг други сайтове хостнати от тях но на друг план си се отваряха без пробем ...

djvato каза:
o0 абе хора .. аз съм там и от както съм купил от там сайта ми не се е затварям и 1 секунда ... кат овинаги съм online и правя нещо :shock: в контролния панел влизам за няма и 1 секунда незнам защо при вас е различно аз съм супер доволен от тях :shock:

и аз съм така. не е имало абсолютно никакви проблеми до сега и съм много доволен от съпорта им. изключително коректни и печени пичове:?:

Access каза:
djvato каза:

и аз съм така. не е имало абсолютно никакви проблеми до сега и съм много доволен от съпорта им. изключително коректни и печени пичове:?:
думи на място ... колкото пъти съм ги попитам за нещо винаги са ми отговорили ... за мен е един от най - добрите :?:

о да съпорта на исн.бг е супер този на топхост също 1 месец неможах дасе оправя с тях като трябваше да прехварлям една БД от топхост на исн всеки вика вината е в другия и вдига ръце.
а топхост вече 2 вечери ми спират сайта

ицн.бг най - добрите няма и секунда сайта да ми е спирал да не се е отварям и т.н. всичко си работи перфектно даже по добре от перфектното явно при вас е друг проблема може би нета ?

Никога съм нямал проблеми с тях.
@admin напиши им едим маил и им прати снимката да видим какво ще кажат. :)

ИСН са най-добрите знам го от личен опит бях си зел от секи план да вида кой как е и при сички е едно и също а пък за супорта нямам думи няй-якия супорт на които сам попадал някога през живота си ;) Така че според мен ИСН са си най-добрите

djvato каза:
ицн.бг най - добрите няма и секунда сайта да ми е спирал да не се е отварям и т.н. всичко си работи перфектно даже по добре от перфектното явно при вас е друг проблема може би нета ?

Може да е нета.
Те са към евро нет и аз също.
Ип адреса ми е почти същия като този на сайта . :)

Аз съм нямал проблеми до сега с ICN.bg.
Единственото гадно е, че понякога по цял ден се ъпдейтва cPanel-a и... :)
Иначе съпрота при тях ми харесва, като ги попитам нещо, до няколко минути е отговорено :)

Back
Горе