ICQ статус

crashbg

Registered
Здравейте,
имам проблем с ICQ онлайн/офлайн на форума си. Преди бях с Subsilver тема и нямах проблем сега поставих Jet и изчезна иконката която показва статуса на ICQ. Някой може ли да ми помогне какво да направя къде да бръкна и какво да добавя?

Благодаря :wink:

crashbg каза:
Здравейте,
имам проблем с ICQ онлайн/офлайн на форума си. Преди бях с Subsilver тема и нямах проблем сега поставих Jet и изчезна иконката която показва статуса на ICQ. Някой може ли да ми помогне какво да направя къде да бръкна и какво да добавя?

Благодаря :wink:
Ами същотото както и на Silvera - трябва да преправиш наново темплейта, но този път JET темлейта

Кой файлове трябва да преправя? Subsilver си беше направо готов и сега не знам в кой файлове да бръкна?

crashbg каза:
Кой файлове трябва да преправя? Subsilver си беше направо готов и сега не знам в кой файлове да бръкна?

хм... субсилвъра не съм го виждал да показва статуса на Кю-то

Помогнете моля ви се. Намерих начин да ми се покаже статуса на ICQ в темпалейта Jet, но вижте тук как ми се премести бутона (погледнете най-долу на поста който ще ви се зареди).

А това тук е кода от файла viewtopic_body.tpl в него се намира това статуса на ICQ (поне там се дефинира според мен). Имате ли идея защо така се мести и как да го оправя???

<td class="postbottom" width="100%" valign="middle" nowrap="nowrap">{postrow.PROFILE_IMG} {postrow.PM_IMG} {postrow.EMAIL_IMG} {postrow.WWW_IMG} {postrow.AIM_IMG} {postrow.YIM_IMG} {postrow.MSN_IMG}<script language="JavaScript" type="text/javascript"></script><noscript>{postrow.ICQ_IMG}</noscript></td>

document.write('</td><td> </td><td valign="top"

На този ред пормени valign="top" на valign="middle" мисля, че е от това :)

Back
Горе