ie 7.0

renegat96

Registered
хора от къде мога да си набавя EI 7.0 :? в момента го ползвам ма не от нас и ми хареса и искам да го имам :?

Ако си с Windows XP горещо ти препоръчвам да се откажеш да използваш InternetExplorer 7.
От личен опит знам че първо прави проверка дали Windows-а ти е легален (има крак за това) обаче не винаги се инсталира чисто защото си е направен за Windows Vista. Второ има възможност някои функции да не му работят както беше при мен - не работеше History. И създава проблеми понякога ти дава грешки. А и не можеш да го махнеш и да продължиш да използваш стария! Избора е твой. Пробвах го под XP не работеше гладко> Сега съм със Windows Vista къдеото IE 7 е вграден и си работи перфектно.
Ще ти дам няколко линка след малко само да ги намеря ако все пак искаш да го пробваш :wink:

renegat96 каза:
vladislav каза:
А и не можеш да го махнеш и да продължиш да
че защо да не мога да върна стария

Защото като го махнеш от контрол панела и после си пуснеш уж стария нищо нестава само грешки дава и реди иконки на декстопа (поне при мен :wink: ) Бе беше ужасна работа тогава с тоя IE 7 под XP

Не ме разбра ти стария бе го махаш. Новия - 7 се инсталира като ъпдайт и после го има в control panela обаче като го махнеш и стария е напълно прецакан и после аз си върнах 7 обае не ми хареса как работи въобще

Ие7 при мене не е давало до сега грешки при мене .
Та нали до онзи ден беше още бета версия.
ИЕ мойе да се деинсталира от системата.
Това ,че на тебе ти е бил бъгав Уина, не означава ,че на всички ни е .
Аз горещо препоръчвам Мозила и Опера, те са много по-добри от ИЕ7, И по бързи и по сигорни.Полезно е да имаш ИЕ - при някой сайтове трябва да имаш ИЕ за да използваш услъгите им.

Прав си че Wina-а беше бъгов избощо за един месец бях с нов win и с ИЕ 7 и беше некав ужас - просто копютъра не ставаше за използване не твърдя че е заради ИЕ 7
А за бързината ми прави впечатление че ИР 7 с вистата върви доста бързо и добре - страниците се отварят доста бързо :)

инсталнах си mozila-та и съм по-добре и тя върши същата работа като IE 7.0 мерси за препоръката за мозилата :lol:

vladislav каза:
Ако си с Windows XP горещо ти препоръчвам да се откажеш да използваш InternetExplorer 7.
От личен опит знам че първо прави проверка дали Windows-а ти е легален (има крак за това) обаче не винаги се инсталира чисто защото си е направен за Windows Vista. Второ има възможност някои функции да не му работят както беше при мен - не работеше History. И създава проблеми понякога ти дава грешки. А и не можеш да го махнеш и да продължиш да използваш стария! Избора е твой. Пробвах го под XP не работеше гладко> Сега съм със Windows Vista къдеото IE 7 е вграден и си работи перфектно.
Ще ти дам няколко линка след малко само да ги намеря ако все пак искаш да го пробваш :wink:

1. На нелегален windows НИЩО не работи както трябва.
2. Всички функции си работят (това, че ти си ползвал първата бета версия си е твой проблем ;) ).
3. Съвсем нормално се деинсталира от add/remove programs ... естествено ако си с легален windows няма нужда да се притесняваш от поражения по IE6 след това.

Съвсем не съм от върлите фенове на Micro$oft, но когато ползваш легалния им софтуер и се възползваш от всички привилегии, които вървят с него няма от какво да си недоволен.

Горе