streleca_stz
Registered
Привет,
Имам доста странен проблем, който бих се радвал ако можете да ударите едно рамо! Имам скалъпена една функция, която изпраща данните до друг файл /AJAX/ и очаква определен стринг като отговор. При успех на върнат стринг трябва просто да направя една проверка и да се случи нещо - да, но точно проверките не искат да сработят. Пробвах и с двата варианта (if/else & switch) ... Някой може ли да каже защо се получава така?
[js]function rate(vote, id, type, all){
$.ajax({
url: "core/ajax/voting.php",
type: 'POST',
data: 'rate=' + vote + '&type=' + type + '&id=' + id,
success: function(response){
switch(response){
case 'success' :
alert('Успешно гласува!');
break;
case "voted" :
alert('Вече си гласувал!');
break;
case 'notLogged' :
alert('Не си логнат!');
break;
}
}
});
}[/js]Ето я въпросната ми функция. Проверявам с един alert какво връща заявката преди проверката и връща правилно стринговете.
Имам доста странен проблем, който бих се радвал ако можете да ударите едно рамо! Имам скалъпена една функция, която изпраща данните до друг файл /AJAX/ и очаква определен стринг като отговор. При успех на върнат стринг трябва просто да направя една проверка и да се случи нещо - да, но точно проверките не искат да сработят. Пробвах и с двата варианта (if/else & switch) ... Някой може ли да каже защо се получава така?
[js]function rate(vote, id, type, all){
$.ajax({
url: "core/ajax/voting.php",
type: 'POST',
data: 'rate=' + vote + '&type=' + type + '&id=' + id,
success: function(response){
switch(response){
case 'success' :
alert('Успешно гласува!');
break;
case "voted" :
alert('Вече си гласувал!');
break;
case 'notLogged' :
alert('Не си логнат!');
break;
}
}
});
}[/js]Ето я въпросната ми функция. Проверявам с един alert какво връща заявката преди проверката и връща правилно стринговете.