Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
misho каза:Целта ми е да се отваря някаква страница, но адреса да бъде сайтами.ком/s.php?s=10, като в зависимост от числото се отваря различен сайт. Всичко друго е готово и работи, но не мога да го направя на цял екран, а тук няма проблеми.![]()
<iframe height="200" frameborder="0" src="<?php echo $s_link; ?>" style="width: 100%; margin: 0; padding: 0; border: 0; overflow: hidden;"
scrolling="yes" border="0" allowtransparency="true"></iframe>
Но това го прави 200px високо. Целта е да е то горе до долу на страницата.diabolic_bg каза:Ето ти един добър скрипт за фрийм, пробвай с него
Код:<iframe height="200" frameborder="0" src="<?php echo $s_link; ?>" style="width: 100%; margin: 0; padding: 0; border: 0; overflow: hidden;" scrolling="yes" border="0" allowtransparency="true"></iframe>
Ами увеличи цифрата, аз тази ти я написах за пример. Дай примерно 800 пиксела и виж дали ще ти хареса.misho каза:Но това го прави 200px високо. Целта е да е то горе до долу на страницата.diabolic_bg каза:Ето ти един добър скрипт за фрийм, пробвай с него
Код:<iframe height="200" frameborder="0" src="<?php echo $s_link; ?>" style="width: 100%; margin: 0; padding: 0; border: 0; overflow: hidden;" scrolling="yes" border="0" allowtransparency="true"></iframe>
misho каза:Въпроса не е дали на мен ще ми хареса. Няма да си го гледам само аз. нали целта е и други хора да го гледат. Питам възможно ли е и как да задам 100% височина? Ако задам конкретна височина на един екран няма да се побира, а на друг ще остава място отдолу.
Слагаш на iframe-amisho каза:Въпроса не е дали на мен ще ми хареса. Няма да си го гледам само аз. нали целта е и други хора да го гледат. Питам възможно ли е и как да задам 100% височина? Ако задам конкретна височина на един екран няма да се побира, а на друг ще остава място отдолу.
style="width:100%;height:100%;"
Няма как да стане това, което целя. Тук са зададени точни размери, а аз не искам това.mitko8000 каза:С това не става ли :
Код:<iframe name="Iframe" id="InlineFrame1" style="position:absolute;width:773px;height:602px;" src="http://abv.bg" frameborder="1">Твоят браузер не подържа iframe</iframe>
Правилно си разбрал, но това няма как да стане с точни размери. Всеки монитор е различен и се вижда различно. Има значение браузъра, дали имаш включена лента вдясно или не, дали имаш допълнителни ленти в браузъра, зависи от всичко. За това не може да се зададат точни размери.mitko8000 каза:ем кажи какво целиш щото аз до колкото рабрах искаш ифраме да ти е на цялата страница а това само променяш цифрите за размеите колкото искаш.
Или ми пиши скайп: eeeeee5612 да ми обесниш точно.
Не би трябвало да има проблем. :lol:misho каза:И през това минах. Същата работа. Вече се чудя кого да бия, компютъра или себе си. :x
Точно това е начина, щом не става при теб значи нещо се "бъркат" кодовете, сложи и float:left; на този фрейм да видим..F1r3Fl3x каза:Слагаш на iframe-amisho каза:Въпроса не е дали на мен ще ми хареса. Няма да си го гледам само аз. нали целта е и други хора да го гледат. Питам възможно ли е и как да задам 100% височина? Ако задам конкретна височина на един екран няма да се побира, а на друг ще остава място отдолу.Код:style="width:100%;height:100%;"![]()