E E398 Registered 3 Ноември 2006 #1 Сори, че пиша тук ... ама се пак тук е за вид форум. Искам да попитам този вид форум платен ли е ? Ако не е дайте линк да го тегля плс
Сори, че пиша тук ... ама се пак тук е за вид форум. Искам да попитам този вид форум платен ли е ? Ако не е дайте линк да го тегля плс
P Pr0oF Registered 3 Ноември 2006 #2 По принцип да, но ето ти линкове от дата.бг да си го свалиш и разгледаш Тук И тук Копирай си първия линк че нещо не ми се получи
По принцип да, но ето ти линкове от дата.бг да си го свалиш и разгледаш Тук И тук Копирай си първия линк че нещо не ми се получи
P Player_pz Registered 3 Ноември 2006 #3 трудно ще намериш версия на която няма бъгове .. затова phpbb е по използваният форум от ipb ...
E E398 Registered 3 Ноември 2006 #4 Е ок кажете тогава моля Ви се най-добрия вид форуми с най-яки темплейти и така нататък, който да не ме фанат, че не съм го плащал и така нататък Мерси
Е ок кажете тогава моля Ви се най-добрия вид форуми с най-яки темплейти и така нататък, който да не ме фанат, че не съм го плащал и така нататък Мерси
F fena Super Moderator 4 Ноември 2006 #5 SMF е много функционален, но phpbb рулзз а IPB е платен от v1.3 нагоре...така че 1.2 можеш да ползваш спокойно, но е доста упростена
SMF е много функционален, но phpbb рулзз а IPB е платен от v1.3 нагоре...така че 1.2 можеш да ползваш спокойно, но е доста упростена
G GeorgeSG Registered 17 Ноември 2006 #8 Аз все пак ще ти кажа, че ти препоръчвам SMF Последните няколко версии са много добри. Даже бих казал по-добри от phpBB. Просто phpBB седи на едно място.. Не го развиват нито функционално, нито визуално (добре че има кой друг да прави темплейти..)
Аз все пак ще ти кажа, че ти препоръчвам SMF Последните няколко версии са много добри. Даже бих казал по-добри от phpBB. Просто phpBB седи на едно място.. Не го развиват нито функционално, нито визуално (добре че има кой друг да прави темплейти..)
E E398 Registered 17 Ноември 2006 #9 Е за к'во ми е да се тровя да го сменям. Опитвал съм и не искам. Край. Заключете темата. Мерси.