JavaScript Форумите за готови кодове

Статус
Not open for further replies.

qazxsw

Registered
Не знам вас дали ви дразни, но лично мен много ме дразни това , че в правилата на тези форумa излишно с червено е подчертано да не се иска помощ и да не се правят заявки за кодове а въпреки това потребителите го правят.

И това което още по ме озадачава е защо модераторите не истриват тези мнения / теми ?

qazxsw каза:
Не знам вас дали ви дразни, но лично мен много ме дразни това , че в правилата на тези форумa излишно с червено е подчертано да не се иска помощ и да не се правят заявки за кодове а въпреки това потребителите го правят.

И това което още по ме озадачава е защо модераторите не истриват тези мнения / теми ?

Здравей.
Значи първо да кажа да не се дразниш.
Това за което говориш не е вярно.
На всеки един, който нарушава правилата във форумите се прави забележка индивидуално или директно се блокира.
Искам да те уверя, че само модераторите има право да решават дали нещо е за даден форум или не.
Те са точно за това за да решават кое да остане или кое не.
Може въпроса да е интересен и по преценка на модераторите той да остане във форумите за програмиране.
Случва се.
Това което искам ти да знаеш е, че имаш право само да докладваш темата с
бутона ако сметнеш, че не е за там.
Но само веднъж може да я докладваш и ако модераторите преценят, че тази тема е за там значи е за там . Възражения не може да има.
Само модератор може да реши дали да накаже някой или да му прави забележка и дори модераторите не правят публични забележки.
Забележи. Никой. Никой не може да прави забележка или да се дразни.

Пак повтарям. Има бутон за докладване. Смао това може да направиш.
След като го натиснеш всички модератори им светва предупредителен
знак и те могат да проверят темата и да решат какво ще правят с нея.
Ти няма да може да видиш нито дали има забележка по нея, защо е преместена или кой я е прегледал или преместил.
Поради това, че модераторите не правят забележки публично може да изглежда, че сайта не се модерира но това е далеч от истината.

Благодаря ти за това, че пишеш тук, а не в темата, която те дразни.

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе