Javascript Onclick проблем

niker

Registered
Искам input-а да ми пише
UserID и Password и като цъкна да може да се маха на автомат...
ето го и кода:

<input name="UserID" type="text" id="UserID" maxlength="10" value="User ID" onclick="this.value=''" />
<input name="PassWD" type="password" id="UserID" maxlength="10" value="Password" onclick="this.value=''" />

Само дето при type="password" ми излизат точки...
Как мога да направя така че да пише Password и
като цъкна да не се вижда паролата, демек да се виждат точки...
С 2 думи да сменям type.

Пробвах

<input name="PassWD" type="text" id="UserID" maxlength="10" value="Password" onclick="this.value='',this.type='password'" />

Ма нестана

Малко помощ

Би трябвало да стане
Код:
<input type="text" id="парола" value="парола" onFocus="if (this.value != '' && this.value != 'парола') { } else { this.type = 'парола';this.value = ''; }" onBlur="if (this.value == '') { this.value = 'парола';this.type = 'text'; } else { }" />

ИЕ извежда грешка като се опиташ да смениш типа на input. Остави го с точки или може да сложиш tooltip.

Тествах го под Mozilla , Opera ,Safari , Chrome и си работи , не работи единствено при IE8 ... значи евентуално ,аз не съм разбрал какво искаш :idea:

Replace каза:
Тествах го под Mozilla , Opera ,Safari , Chrome и си работи , не работи единствено при IE8 ... значи евентуално ,аз не съм разбрал какво искаш :idea:

Да мен не ми трябва полувинчата работа...
Ако може да ми помогне някой, дето скрипта да работи навсякъде :evil: :evil: :evil: :?: :?:

можеш да направиш две полета едно под друго и при клик горното да изчезва , и да се показва долното което да е с точки

Back
Горе