Joomla молба

SandPrince

Registered
Имам една молба, може да ви стори малко страно и дори нахално ама...кво да правя не разбирам как става. Та молбата ми е , ако може някой ще ми инсталира ли Joomla- та че аз се мъчих ама не стана...моля ви

SandPrince каза:
Имам една молба, може да ви стори малко страно и дори нахално ама...кво да правя не разбирам как става. Та молбата ми е , ако може някой ще ми инсталира ли Joomla- та че аз се мъчих ама не стана...моля ви

Кое точно не става.
Аз изтеглих БГ версията за проба
"Joomla! 1.0.10 Българска версия" :
http://www.joomla-bg.com/index.php?option=com_remository&Itemid=82&func=selectfolder&cat=15

и всичко си е без проблеми.

Ами пишеш потребител парола име на базаданните хост на база данните ако е на твоя компютър си го остави локалхост 8) мисля че няма повече!

значи хостнах си сайта в www.275mb.com . Който реши да ми помогне като ми инсталира Joomlata там да ми пише на Лични съобщения ще му дам необходимата информация

SandPrince каза:
значи хостнах си сайта в www.275mb.com . Който реши да ми помогне като ми инсталира Joomlata там да ми пише на Лични съобщения ще му дам необходимата информация
оправи ли се ? ако не си , ми пиши ... бих ти инсталирал joomla :wink:

Наскоро инсталнах една joomla изтегледа от горния линк.
На български е и всички инструкции са на български.
Правиш една база данни (създаваш я през phpmyadmin-a).
Качваш файловете на joomla на сървъра и стартираш.
След това само следваш инструкциите.
Трябва да смениш атрибутите на някой папки и файлове.
След това ще те пита за потребител, парола и име на базата данни.

Накрая ще ти генерира кода на configuration.php файла .
Създаваш файл с такова име -> слагаш кода вътре и го качваш в директорията на joomla.
После изтриваш директорията install/ (или там както се казваше)
и всичко работи.

Back
Горе