joovili въпросчета

roskata

Registered
Значи имам три въпросчета за системата за запознанства/joovili.Защо немога да влезна в админ панела,като при инсталацията ми изписа че първоначалните user & password са ми "admin,admin".А немога да влезна с тях.Другото ми въпросче е защо някой потребител като даде "Sign Up" да се регистрира няма поле за въвеждане на password-a.
И последно.. при регистрация ми дава следната грешка:
Warning: mail() [function.mail]: Failed to connect to mailserver at "localhost" port 25, verify your "SMTP" and "smtp_port" setting in php.ini or use ini_set() in C:\xampp\htdocs\members_signup.php on line 218

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\members_signup.php:218) in C:\xampp\htdocs\members_signup.php on line 221
Системата ми трябва за локал-а,ако може да ми кажете как да я пригодя да не праща Емайл с паролата,а направо след регистрацията да си влиза потрежителя с акаунта и паролата. :oops: Благодаря! :?:

защото се активира акаунта като се прати писмо на пощата или бараш в sql таблица users

Немога да барам нищо,защото като за начало немога да се регистрирам..с тази грешка в SMPT ..

Back
Горе