B bobo12 Registered 29 Ноември 2007 #1 значи инсталирам си един саит и исам с линукс дебиан и ми казва че нямам JPEG support exists for GD GD library exists как мога даги сложа
значи инсталирам си един саит и исам с линукс дебиан и ми казва че нямам JPEG support exists for GD GD library exists как мога даги сложа
J jooorooo Registered 29 Ноември 2007 #2 отваряш php.ini и намираш Код: extension=php_gd2.dll или може и без dll да е. пред него ще има ; махни ги и рестартираи апачито
отваряш php.ini и намираш Код: extension=php_gd2.dll или може и без dll да е. пред него ще има ; махни ги и рестартираи апачито
B bobo12 Registered 29 Ноември 2007 #3 Код: extension=php_gd2 това немога даго намера нещо дане бъркаш ?
J jooorooo Registered 29 Ноември 2007 #4 bobo12 каза: Код: extension=php_gd2 това немога даго намера нещо дане бъркаш ? Увеличете... Значи за линукс не знам как е, но може да е пак нещо от вида GD2 потърси из разширенията в php.ini за нещо такова.
bobo12 каза: Код: extension=php_gd2 това немога даго намера нещо дане бъркаш ? Увеличете... Значи за линукс не знам как е, но може да е пак нещо от вида GD2 потърси из разширенията в php.ini за нещо такова.