Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
така или иначе за какво ти е хамрр без да имаш реално IP ? ЩЕ го виждат само от твоя доставчикairxonix каза:ako nqmam realno ip kak moga da proverq dali XAMPP raboti?
our каза:така или иначе за какво ти е хамрр без да имаш реално IP ? ЩЕ го виждат само от твоя доставчикairxonix каза:ako nqmam realno ip kak moga da proverq dali XAMPP raboti?
fena каза:our каза:така или иначе за какво ти е хамрр без да имаш реално IP ? ЩЕ го виждат само от твоя доставчикairxonix каза:ako nqmam realno ip kak moga da proverq dali XAMPP raboti?
малко ли е, аз от другия месец също няма да имам реално ип, защото не ми се плаща по 1.20 на месец за тъпото ип и ще ползвам хампа само за тестове на странички, скриптове и други, каквото трябва да се вижда от всички на хоста
При моя доставчик ип адресите са безплатниadmin каза:fena каза:our каза:така или иначе за какво ти е хамрр без да имаш реално IP ? ЩЕ го виждат само от твоя доставчик
малко ли е, аз от другия месец също няма да имам реално ип, защото не ми се плаща по 1.20 на месец за тъпото ип и ще ползвам хампа само за тестове на странички, скриптове и други, каквото трябва да се вижда от всички на хоста
Само 1.2 ли е при вас? :shock:
staf каза:При моя доставчик ип адресите са безплатниadmin каза:fena каза:малко ли е, аз от другия месец също няма да имам реално ип, защото не ми се плаща по 1.20 на месец за тъпото ип и ще ползвам хампа само за тестове на странички, скриптове и други, каквото трябва да се вижда от всички на хоста
Само 1.2 ли е при вас? :shock:
Това си е чист обир 10лв !Access каза:staf каза:При моя доставчик ип адресите са безплатниadmin каза:Само 1.2 ли е при вас? :shock:
и при моя е така преди беше всеки който иска реално си плаща допълнително 10 лв. и му остава за винаги без да доплаща нищо повече, ама от Велик ден го направиха всеки нов потребител си му дават и реално ип :?: