Kasperski

m3

Registered
Днес реших да си пусна Касперски "една от най добрите" цъкам аз да сканира и ми излиза някво error съобщение.Тегля АВГ пускам да сканира 734 вируса които буквално ми еб*ха майката на ПКто.Нито 1 програма не ми тръгва (с изключение на ИЕ).Та искам да кажа на всички които са се излъгали да не правят тая грешка.Докато си бях с АВГ беше супер!Ама аз НЕ!!Касперски е "най добрата".Един от вирусите - най разпространения (с около 260 копия) се казва parite
На всичкото отгоре не мога да си намеря диска с windowsа

:x Kasperski SUCK!!

Е аз пък не съм позвал касперски никога. Бях с Avast и аз так си мислех че лови сичко, но сложих NOD32 и се убедих че съм грешал ;)

Ако Screenshot Wizzard работеше щях да ви покажа за кво става въпрос.Всички икони са черни и квадратни където и да кликна се излиза error!Пробвах да изтегля Skype пак error направо съм се побъркал!

m3 каза:
Ако Screenshot Wizzard работеше щях да ви покажа за кво става въпрос.Всички икони са черни и квадратни където и да кликна се излиза error!Пробвах да изтегля Skype пак error направо съм се побъркал!

използвай пеинт
натискаш Ctrl+PrtSCSysRQ и после в пеинта Ctrl+V и готово :)

PoDMaTRiX каза:
Е аз пък не съм позвал касперски никога. Бях с Avast и аз так си мислех че лови сичко, но сложих NOD32 и се убедих че съм грешал ;)

Пич бъркаш се :wink:
Намери един хубав кей за professional за аваста и ела ти убадим кво лови и кво не. Напрау яде като ламя с 3 глави :lol: :wink:

както каза PoDMaTRiX NOD32 е перфектна нямам и един вирус или червеи и др на pc-то упдейтва се всеки ден по няколко пати имало е случеи и само по веднаж
много познати имам които се оплакват от Kaspersky и от Avast и AVG

Smirnoff каза:
PoDMaTRiX каза:

Пич бъркаш се :wink:
Намери един хубав кей за professional за аваста и ела ти убадим кво лови и кво не. Напрау яде като ламя с 3 глави :lol: :wink:
имаше тема мисля че в форума на дата.бг там пише да си изтеглиш един рар в който има над 900 вируса нз точно колко бяха и ако ти ги открие всички вируси направо ще скоча през терасата

Всичко е до настройка приятели.

Аз седях една седмица без антивирус(защото ме мързеше) и бях ванал сумати вируси или по точно един който беше заразил всичките ми дялове папки и т.н.

Настоих си НОД32 да ми чисти файловете, без да ги изтрива.
99.5% ги изчисти, а някой не можа.

Вече ми се прецака всичко!Нищо не тръгва.Всички файлове са повредени :x Най-гадното е че имах 4 проекта които трябва да предам до 4-5 дена.След като си намеря дисковите на шиб*ния WINDOWS почвам на ново!Пак казвам НЕ СЕ ПОДЛЪГВАЙТЕ :x

Аз винаги съм ползвал Panda Titanium - Лицензирана ...

Kasperski е по-голям вирус от самите вируси. Действа като кон с капаци. При нея има 0 и 1. Всичко, което и на минимум се различава от нормалното го вкарва като вирус, включително и cracks, key-gens итн ... Нормално е след скан с нея да не работят много програми...

аз съм с Kaspersky от 2 години ли колко доста време вече ... и от тогава не съм имал проблеми :) Kaspersky е наи-яката антивирусна според мен ! Та до това каква ти е версията ? Нагласил ли си я да се упдате през 15 мин ? Нагласил ли си я да сканира постоянно като е включено PC-то ( верно забавя но ... ) , а тази абв ли кво каза какво е ? не съм го и чувал :П

Ами уж тръгна и сканирах с нея и я остайх.И след 1 седмица я пуснах пак да сканира и....

Нищо неказа дали си вкарал ключ,който ти трябва за касперски,за да работи антивирусната.Ако е изтекъл срока няма да ти пази компа ама код ще да става.Като цъкнеш долу на оконта на касперски и като ти извади прозореца тези три неща какви са ти(червени,жълти,зелени)?

Щом всичко ти е прецакано, слагаш НОД32 скранирах заразените файлове и ги изчисти от вируси.

Back
Горе