Kaspersky Internet Security + NOD32

Слушай пич NOD 32 е 100 пъти по добра повярвай...
Има IMON AMON и още 100 защити..
Какво значи това мисля че IMON беше за итнернет секирюти значи наскоро отворих един сайт с екплоити в един от експлоидите имаше доста perl и ми засече нещо като вирус в кода зареждането на страницата спря и ми излезе червен прозорец и ме питаше дали да блоким страницата..
така че нода е много добра не я сменяй :)

Ще кажа, че и двете са добри! Но по въпроса - по-добре премахни едната защото може да се получи голямо мазало. Ще ти трябва после бая време да се оправиш. Като лично мнение, че и която и двете да избереш няма да сгрешиш. :?:

Стига сте спорели коя е най-добрата антивиросна.Няма такова чудовище.
Човек избира компютара си и програмите който ще работи с тях според нуждата си.
Не е хубаво да има два антивироа.Има вероятност да се създаде "двубой" м/у тях като се надпреварват коя да сканира а другата не.И се опитват да се неотрализират една друга.ТА по-добре си е само с една защото с две могат да ти направат повече проблеми от колкото някой вирос.

crazy_dog каза:
Ще кажа, че и двете са добри! Но по въпроса - по-добре премахни едната защото може да се получи голямо мазало.
Еми аз съм си с една (не става да сложа KIS заради NOD-a) :) а и знам, че не е добре да има 2 анти., но нали това уж е Internet Security а не Antivirus :shock: .. иначе пробвах няколко антивирусни, но накрая реших да си остана с NOD-a.

Back
Горе