W winbooz3 Registered 22 Октомври 2007 #1 Искам да питам тези сайтове готова система PHP Fusion ли ползват, защото гледам имат еднакъв плеар за слушане на музика онлайн и ако може името на мода за този плеар или доунлод мод ли е там каквото е
Искам да питам тези сайтове готова система PHP Fusion ли ползват, защото гледам имат еднакъв плеар за слушане на музика онлайн и ако може името на мода за този плеар или доунлод мод ли е там каквото е
M Malfurion Registered 22 Октомври 2007 #2 Не. Плеара са си го свалили готов разпространява се безплатно. За музи4ка.ком можеш да си сигурен защото той участва в играта
Не. Плеара са си го свалили готов разпространява се безплатно. За музи4ка.ком можеш да си сигурен защото той участва в играта
M miro91 Registered 22 Октомври 2007 #5 LafcheBG.info e MKPortal А музи4ка май не е готова система доколкото знам.
P Pin2 Registered 19 Август 2008 #7 miro91 каза: LafcheBG.info e MKPortal А музи4ка май не е готова система доколкото знам. Увеличете... LafcheBG.info е различен от Lafche.info . Но е добре, че си се осетил, защото Lafche.info, е само форум
miro91 каза: LafcheBG.info e MKPortal А музи4ка май не е готова система доколкото знам. Увеличете... LafcheBG.info е различен от Lafche.info . Но е добре, че си се осетил, защото Lafche.info, е само форум