LAN

nanov_91

Registered
Дайте предложения за сайт по лан мрежата.Нещо от сорта на радио,телевизия? :D

Какво да има,а й сега се замислих ,че интернет телевизията е добра идея така че имате ли идея как ще стане?А и мисля ,че повечето тук са си правили интернет радио (просто да видят за какво тава на въпрос) и има ли някъкав начин да сменя дизайна на страницата (използвам плъгина към уинампа) или в моя сайт на изкарам информация за песента в момента и тн..

За радиото с плъгина на winamp-a май неможе да се пипа страницата, знам ли? За телевизия - не мисля, че е много просто,

Абе и за телевизията е просто ,преди съм си правил с една програмка,която я използват повечето интернет телевизий да не кажа всичките.Нещо broadcas... се казваше.

И аз така мислех и си правихме,обаче доставчика ми е смотан.Банна ми айпи-то,но вече не е баннато,така че искам да е не6то законно ,интересно.Имаше един сайт с онлайн игра футболен мениджър,ако ми немерите играта ще съм ви блгодарен.

/* Доставчика ти не го топли дали точиш пари от банки или хакваш сайта на НАСА :) него го интересува това, че му товариш трафика, а те искат хем да плаюаме, хем рядко да си ползваме локалния нет. */

Едно време на стариятми доставчик в моята мрежа ползвахме Вайпар чат и шарване на папки и ФТП-та.

index каза:
Едно време на стариятми доставчик в моята мрежа ползвахме Вайпар чат и шарване на папки и ФТП-та.
Имаше и Vypress чат 8) колко години съм го ползвал ...

Back
Горе