Last Chaos Online Server Register

kzteam

Registered
Значи регистрирах се във сайта http://lastchaos.aeriagames.com/info/server_status но ми пише някви глупости ако може да ми препоръчате друг сървър мерси!!
 
http://login.aeriagames.com/index.php?q=user/register

виж дали това върши работа, ако не честно казано не знам какво може да ти помогне понеже тази игра е сравнително нова и ще се изненадам, ако вече има привейт сървъри при положение, че на този сайт е безплатна,а тези пичове са я разработвали все пак. Но успех ти желая и дано това да помогне.
 
Release: Nov 20, 2006

Моя грешка, оказа се че има две годинки наистина, което обаче не променя факта, че е безплатна и няма смисъл да се правят привейт сървъри, но това последното си е лично мое мнение. Признавам си, че не успях да намеря други сървъри за тази игра, което не означава, че няма...
 
няма и да намериш. компанията създала играта (същата държи официалния сървър) съди и затваря на секундата всеки пиратски сървър пуснат за Last Chaos . изобщо не толерират да се пускат сървъри които не са тяхна собственост. това ми отговори един от екипа когато го попитах какво е тяхното мнение за пиратските сървъри и има ли такива към тази игра.
 

Горе