Здравейте,
почти никога не ми се е налагало да искам чужда помощ, но ето, че има първи път.
Имам една задачка, която всъщност е мой приятел... Както и да е, да мина направо към нея.
Да се създаде слой със следните характеристики:
- име на слоя - "Layer1"
- цвят на фона - жълт
- съдържание на слоя - yellow layer
- височина/широчина 150 px
Под слоя да се включат два командни бутона - Start & Stop.
При натискане на "Старт" през 2 секунди да започне смяна на фона на слоя, на цвета на текста и на самия текст, както следва:
Цвят на фона / Цвят на текста / Съдържание на слоя:
жълт / черен / yellow layer
зелен / син / green layer
черен / бял / black layer
син / зелен / blue layer
P.S. Понеже до сега не ми се е налагало използване на леъри и въобще не знам за какво става въпрос. Разгледах статийки за самите леъри и може би с първата част ще мога да се справя, но за командните бутони какво да използвам?
Благодаря предварително на отзовалия/те се! :?:
почти никога не ми се е налагало да искам чужда помощ, но ето, че има първи път.
Имам една задачка, която всъщност е мой приятел... Както и да е, да мина направо към нея.
Да се създаде слой със следните характеристики:
- име на слоя - "Layer1"
- цвят на фона - жълт
- съдържание на слоя - yellow layer
- височина/широчина 150 px
Под слоя да се включат два командни бутона - Start & Stop.
При натискане на "Старт" през 2 секунди да започне смяна на фона на слоя, на цвета на текста и на самия текст, както следва:
Цвят на фона / Цвят на текста / Съдържание на слоя:
жълт / черен / yellow layer
зелен / син / green layer
черен / бял / black layer
син / зелен / blue layer
P.S. Понеже до сега не ми се е налагало използване на леъри и въобще не знам за какво става въпрос. Разгледах статийки за самите леъри и може би с първата част ще мога да се справя, но за командните бутони какво да използвам?
Благодаря предварително на отзовалия/те се! :?: