C caka7a Registered 13 Юли 2007 #1 Имам следното на страницата ми Код: Игра1 Игра2 Игра3 Игра4 ... Игра100 и имам в текстови файлове с име Игра1.txt и т.н. някакво описание и искам като кликна върху някоя игра да ме пренасочи към opisanie.php и там да ми изпише това което пи6е в съответния файл
Имам следното на страницата ми Код: Игра1 Игра2 Игра3 Игра4 ... Игра100 и имам в текстови файлове с име Игра1.txt и т.н. някакво описание и искам като кликна върху някоя игра да ме пренасочи към opisanie.php и там да ми изпише това което пи6е в съответния файл
G Galli Registered 13 Юли 2007 #2 Това са ти линковете: Код: <a href='opisanie.php?game=igra1.txt'>igra1</a> <a href='opisanie.php?game=igra2.txt'>igra2</a> Правиш файл opisanie.php и в него пишеш: Код: <? $game=$_GET['game']; $contents=file_get_contents($game); echo $contents; ?> Отделно си правиш файлове igra1.txt и igra2.txt с описанието вътре.
Това са ти линковете: Код: <a href='opisanie.php?game=igra1.txt'>igra1</a> <a href='opisanie.php?game=igra2.txt'>igra2</a> Правиш файл opisanie.php и в него пишеш: Код: <? $game=$_GET['game']; $contents=file_get_contents($game); echo $contents; ?> Отделно си правиш файлове igra1.txt и igra2.txt с описанието вътре.