имам форма за логин в сайта и ми хрумна нещо в сичките ми страници си я инклуудвам
обаче от която и да е страница в сайта да се логна ме праща в value="../home.php" в началото а аз искам примерно ако сам в /one.php като се логна от там да си ме връща пак там .... може ли примерно като вляза преди да сам се логнал в one.php да ми запаметява адреса по някакъв начин и да го слага на value="<adresa>" или незнам воубще как може да стане помогнете
има ли по лесен начин
Код:
<form action="http://www.allmix.org/forum/login.php" method="post">
<div align="center">
<p>
<input type="hidden" name="redirect" value="../home.php" />
Потребител:
<input name="username" type="text" class="Login" style="border: 1px solid black;"size="10" />
Парола:
<input name="password" type="password" class="Login" style="border: 1px solid black;" size="10" />
<input name="login" type="submit" class="Login" style="border: 1px solid black;" value="Вход" />
</p>
</div>
</form>
обаче от която и да е страница в сайта да се логна ме праща в value="../home.php" в началото а аз искам примерно ако сам в /one.php като се логна от там да си ме връща пак там .... може ли примерно като вляза преди да сам се логнал в one.php да ми запаметява адреса по някакъв начин и да го слага на value="<adresa>" или незнам воубще как може да стане помогнете