LOL на 10000000000000 ми е сайта

Foxy

Registered
проблема е в това, че сайта ми е на 10000000000000 страница, как да го направя на първа или втора става въпрос за гуугъл
решиш да си направя една регистрация в хит бг без да слагам съдържанието на сайта и го регнах в гуугъл то докато го намеря точно този сайт цъвнах

Сложи уникално съдаржание, намери малко линкове към сайта, поддържай сайта и информацията в него на ниво и рано или късно ще стигнеш страница 1... всичко става с постояннсво

не са отчайваи... и при мен е така.. и адсинс на гугъл глупостите не помагат... даже при мен е още по зле.. не ми разчита хостовете на сайтовете.. а моито ип/папката в която е сайта.. глупава раута.. :evil:

DjBS каза:
не са отчайваи... и при мен е така.. и адсинс на гугъл глупостите не помагат... даже при мен е още по зле.. не ми разчита хостовете на сайтовете.. а моито ип/папката в която е сайта.. глупава раута.. :evil:

Ама къде пише, че adsence помага? :idea:
ТИ сайтовете на твоя комп ли ги хостваш?
Никога няма така да излезеш никъде в никоя търсачка.

admin каза:
DjBS каза:

Ами доколкото знам и jooorooo си хоства сайта от неговия компютър...

http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?answer=35769&hl=en

Ето това трябва да се прочете.
Ако се преведе и се постне ще е по лесно но нямам много време.

Malfurion каза:
admin каза:
DjBS каза:

Ами доколкото знам и jooorooo си хоства сайта от неговия компютър...

Не е на неговият компютър :)

ами аз от hit.bg съм виждал някакви научни сайтчета за планети и тн. от 1, 2 максимум 3 седмица да са на 4 страница

Back
Горе