LSGL za php fusion 6

kapatuct

Registered
Може ли някой да ми даде LSGL за php fusion 6 :)

П.П Ако някой може да ми каже и как да си направя меню в което да сложа Брояч или нещо друго :?: :?: Ако някой ми каже как да направя тези 2 неща ще му бъда много благодарен :?: :?: :?: :?:

Админ панел => Управление на системата => Връзки в сайта (от тук контролираш менюто).
За брояч, бих ти препоръчал да направиш нов панел:
Админ панел => Управление на системата => Панели => (най-долу има) Добавя нов панел и там пишеш кода дето искаш.
За LGSL пробвай да направиш нова страница:
Админ панел => Управление на съдържанието => Допълнителни страници и там пишеш съдържанието на тая дето изкарва нещата, и после ги връзваш. Втория вариант е копираш една нормална страница (от файловете) и да я преработиш за единия файл на LGSL, който показва резултатите и там да вържеш файла с другите.

а искам и да те питам как да си сложа headbanner :? Аз имам готов и искам да го сложа,но незнам как :oops:

Ако имаш достъп до файловете замести твоя нов хедър и го направи със същото има и същото разсширение пример: Ако сегашния хедър се казва header.gif и е с разсширение .gif твоя го направи по същия начин :)

а ме интерисува това къде се намира :(

В главните настройки на сайта има да сменяш. А иначе кода се намира във файла subheader.php

ако искаш ми дай скайпа си да ми го убясниш по-подробно...после ако искаш ме блок :twisted: и да не спамим вече :o

Back
Горе