mafianame.com

kanadeca

Registered
Това е сайта! . Както виждате е задействано под е107, но дизайна и някои модули са мои. Дайте оценка за всичко: Дизайн,съдържание ... дайте още и идеи.

П.С. Ако някой иска мога да го направя част от екипа като ъплоадър,стига да качва поне по 5-6 неща на ден :lol:

Ем .. супер е сайта ... и според мен ако изкараш това лого отгоре и го направиш малко по-голямко ще стане по-добре

еми браво ... ама за старанието. не знам за какво си ползвал готов CMS като с уроците тук можеш да си сглобиш доста добър сайт на тази тематика!!!!

Кат за CMS. Дизайна изобщо не ми харесва. Нито цветовете са много добре подбрани, нито има какво и да се коментира де. То всичко може само на CSS се направи, аз това не го наричам дизайн :)

porostorm каза:
Супер приятен сайт. Браво! Само оправи тука да си пише каквото трябва

За нас | Реклама | Партньорство
© 2007

Ами ще стане малко претрупано ако сложа 3 реда затова в "За нас" съм поместил, че е powered by e107. :)

Ето това е една много добра работа. Кефи ме настроението, което докарва сайта. Цветовете са ненатрапчиви и меки.
Фен съм!

kokoshakeit каза:
Моето Лично Мнение е че трябва да увеличиш хедъра и да махнеш тия телефони дето са пуцат :D сложи нещо по-яко, ако нямаш аз мога да надраскам нещо довечера.

Ами на мен лично това много ми допада (един приятел го направи), а пък щом ти можеш да направиш нещо по-добро, няма да откажа хаха.

Back
Горе