marquee

astor

Registered
как да направя нещо подобно и да е линк към сайт но самия код да е за php


Код:
<marquee direction="left" scrollamount="3" scrolldelay="1" onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()" align="center" width="100" height="100" >Тук пишем нещо</marquee>
 

cold_zero

Registered
До колкото разбар искаш това да го набуташ в php код??

Код:
echo '<marquee direction="left" scrollamount="3" scrolldelay="1" onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()" align="center" width="100" height="100" >Тук пишем нещо</marquee>';
 

hrischo

Registered
<?php
echo "<marquee direction='left' scrollamount='5' scrolldelay='1' onmouseover='this.stop()' onmouseout='this.start()' align='center' width='900' height='100'><a href='link.php'>Link</a></marquee>";
?>


@cold_zero твоя код ще даде грешка заради кавичките
 

mizarck

Registered
Каква е разликата дали ще използваш echo или дериктно да си го сложиш в html кода
а за да има линк просто тав кадето трябва да напишеш текста пиши този код
<a href src="www.web-tourist.net">TEKSTA </a>
 

cold_zero

Registered
При мен си е с такива кавички е няма грешки :) Ако си сложил

Код:
echo 'кода';

с такива кавички вътре кода трябва да е с кавички - " , а ако си сложил

Код:
echo "кода";

вътре кода трябва да е с ' кавички, поне при мен е така, разлика не ми се вярва да има :lol:

Малии какво интересно обяснение дадох... :roll:
 

astor

Registered
стана ама много лошо когато намалия експлорера ми се разваля темплейта няма ли как да се направи и тексста заедно с темплейта да се намаля за да не разваля темплейта аз миля че няма как ама да питам :?:
 

Горе