Media Swarm - Мултимедийна бъркотия

metal_head

Registered
Здравейте, съфорумници!
Дойде моментът да обявя open beta-та на моят уебсайт.

Първо обаче няколко думи за него:
Започнах да го правя като училищен проект, но учителката ми и аз видяхме потенциал в идеята ми и в системата, която бях направил тогава и аз реших, че ще работя по този уебсайт извън училищните занятия.
Като цяло аз не съм се занимавал с разработка на уебсайтове. Имам малък опит със CMS-и като PHP fusion, но нищо друго. Докато правех този уебсайт научих страшно много неща и дори сайта да не се хареса на хората, аз съм доволен, защото вече си имам понятие от доста неща, за които преди дори не знаех.

-Дизайн
Дизайнът е купен, като после е преправян от мен и са добавяни нови CSS правила. Малко беше тежък, затова се мъчих да го поолекотя....направих, каквото направих, но още иска работа по олекотяването - зарежда малко бавно.

- Код
Единственият чужд сорс е класа за филтриране на текстове от XSS атаки и WYSIWYG редактора, всичко останало съм правил аз, като съм чел документации, форуми или съм искал помощ тук (благодаря, за което!)

-Какво представлява сайта?
Сайта има 7 сектора. Всеки сектор е с дадена тематика и там намирате информация за неща, само с тази тематика. Секторите са:
Игри, Музика, Филми, Флаш, 3D Дизайн, Графика и Фотография.
Идеята е хората да могат да се забавляват в сайта, да се информират, да показват неща, които те са правили, да взимат вдъхновение от неща, които другите са правили и да се учат. Освен всичко това, сайта е и социална мрежа, а има и форум.

В момента сайтът си е използваем, но имам доста планове за добавяне на нови функции и подобряване на доста сегашни в близкото бъдеще.

Това е то, приятно разглеждане:
http://media-swarm.com

Давайте повечко критики, за да знам как съм се справил и какво имам да уча :)

Back
Горе