Microinvest Склад Pro и WooCommerce (WordPress)

Blinky

Administrator
Екип
Тъкмо днес мислех да пусна и статия за това как се интегрира Микроинвест със WooCommerce, което в началото ми се стори нещо невъзможно, но хората си имат ясно написана документация тук:


Надявам се, който има въпроси да пита. Обикновено клиента не се оправя сам, та е нужно да плати 1 час, ако няма вече, поддръжка, за да може някой по на ти с програмата да го направи вместо него. Генерира се всичко нужно, което да се внедри в такъв вид:

microinvest-api.png

Ако някой има опит или иска да сподели впечатления, нека драсне някой коментар. ; )
 

INeed$

Registered
Microinvest Склад Pro и WooCommerce. Браво, че имат интеграция с WordPress e-commerce му. Мислех, че са изостанали в това отношение. Дори са дали някаква документация, която е като на повечето софтуерни динозаври - Ето, оправяй се сам. Надявам се да имат и за други системи толкова лесна интеграция, остава да работи само. :)
 

Blinky

Administrator
Екип
Да, имат и за Opencart интеграция:


Документацията е за версия 1.5.6+, но предполагам имат и за 3.0+. Комуникацията между Opencart и Microinvest Склад Pro явно е факт и работи. Ако стигна някой ден до тестове там, ще пиша тук задължително. Но съм сигурен, че толкова популярен складов софтуер няма да си позволи да изпусне топ използваните e-commerce платформи, които са топ на нашия пазар. Покрили са сигурно и PrestaShop, Magento. Но само гадая.
 

Blinky

Administrator
Екип
Само да допълня темата, да споделя днескашния опит, който придобих. Не мога да се похваля, освен, че се вързаха двете системи - Microinvest Склад Pro и WooCommerce, но, да има едно НО. Първо никой от фирмата, поддържаща системата си няма грам идея как работи това и кой някога е писал тази документация. Човекът, който трябваше да им сингне системата с WooCommerce каза, че никога не го е правил, не разбира и няма някой във фирмата, който да знае. Аз останах стъписан като го научих от собственика на онлайн магазина. Викам си "Айде, както и да е", почнахме ние да го внедряваме. Супер, сякаш тръгна, но документацията е различна от това, което имат налично като модули, един липсва. Викам си "Добре, може сигурно и без него". Става дума за e-Shop Connector, другите тип сървъри ги има. НО, но, единсветеното което се случи е, че счупи категориите - добави някакви от настолния Microinvest Склад Pro.
 

Горе