Microsoft Office 2010

peter_ew

Registered
Вчера изтеглих Office 2010 от официалния сайт на Microsoft и ми направи впечатление бързината. По-бърз е от Office 2003 и 2007.
Някой друг да го е изтеглил? Какви са ви впечатленията от външният вид и скороста?

Не благодаря. Не искам да ми се показват постоянно реклами. Толкова се радвам че ги махнах от браузъра си сега да ги гледам и на компютъра си ли ... openoffice.org FTW !

SveXteZ каза:
Не благодаря. Не искам да ми се показват постоянно реклами. Толкова се радвам че ги махнах от браузъра си сега да ги гледам и на компютъра си ли ... openoffice.org FTW !
Кви реклами???

Аз съм сложил тоя office 2010, разлика във външния вид няма голяма, в бързината.. не съм обръщал внимание. Всичко е бързо. :D

djman каза:
SveXteZ каза:
Кви реклами???

Аз съм сложил тоя office 2010, разлика във външния вид няма голяма, в бързината.. не съм обръщал внимание. Всичко е бързо. :D
Ами явно е само за free версията не знаех че има платена. Има free версия при която обаче има реклами и заради това. Иначе дори и да няма пак не си струва да си тровя така или иначе скапания windows с него ...

Новият Office 2010 е страхотен.Наистина е доста по-бърз и при зареждане и при прилагане на различни операции.

Back
Горе