MKPortal Проблем

playcs

Registered
Значи имам следния проблем

Warning: require(./mkportal/conf_mk.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/a1433693/public_html/index.php on line 27

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required './mkportal/conf_mk.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/a1433693/public_html/index.php on line 27

Код:
 $FORUM_PATH = "ipb21"; 
 $FORUM_VIEW = "1"; 
 $PORTAL_VIEW = "0"; 
 $FORUM_CD = "1"; 
 $FORUM_CS = "1"; 
 $SITE_NAME = "MKPortal";  
 $SITE_URL = "http://forum-cs.netii.net"; 
 $MK_TEMPLATE = "default";
 $MK_LANG = "English";
 $MK_EDITOR = "BBCODE";
 $MK_BOARD = "IPB";
 $MK_TIMEDIFF = "0";
 $MK_OFFLINE = "0";
 $MK_DISABLEGZIP = "0";
 $MK_PORTALWIDTH = "780";
 $MK_COLUMNWIDTH = "140";
 $MK_DISABLENAV = "0";
 $MK_LOADLEFTC = "1";
 $MK_LOADRIGHTC = "1";
 $MK_UNLOADLEFTF = "0";
 $MK_UNLOADRIGHTF = "0";
 ?>

Това са редовете всички редове от файла и няма 27 ред нз какво да напишя някой ако знае защо е така да ми помогне плс..... +1 давам

Какво за него сега ще го дам заповядайте дано да го оправите

Код:
require $MK_PATH."mkportal/conf_mk.php";

еми аз не виждам да има проблем то няма и какво да му се оправя тук просто задаваш пътя до конфигурационния файл на mkportal.

Я чакай, чакай. Кажи ми този проблем излиза ли ти при инсталацията? Ако е така надпиши localhost или там сайта ти localhost/mkportal/mk_install.php

И го инсталирай първо. Ти си свикнал като отвориш сайта и да започне инсталацията но при този портал не е така.

Дам така направих ам тука какво трябва да напишя

Forum Path:
Directory of your forum. Write it without the final slash.
For example, if your forum is in a directory named 'forum'
write only the word: forum

Ех, някой не чете readme.html. Както и да е за да инсталираш портала предполагам ти ще го инсталираш с phpbb форум правиш първо така.

Да речем, че имаш папка public_html в нея трябва да направиш нова папка с име forum и да инсталираш форума който искаш там.

След което файлът (index.php) го слагаш в папка public_html.

И папка mkportal я слагаш в папка public_html.

Накрая в папка public_html трябва да има тези работи -

index.php
папка форум
папка mkportal

След което по време на инсталацията ще ти се покажат 2 полета. (Очевидно ти ги виждаш). Първото поле не го барай. На второто поле надпиши форум. Изкачай, и оп са ти имаш инсталиран мк портал. Честито :?: !

Мерси пич ако се получи нещо +1 ако не пак щи дам щото още не сам от старшите от младчите сам

Горе