Moже ли да ми дадети банер ротатор

topchokt

Registered
Намерих един в сайта но нещо не ми изкарва банерите , та някои ако знае да даде един
 
var how_many_ads = 2

var now = new Date()
var sec = now.getSeconds()
var ad = sec % how_many_ads; ad +=1;



if (ad==1)
{
txt="";
url=" http://softprogram.freehostia.com ";
alt=" Фраза(примерно елате и се забавлявайте...) ";
banner=" http://saita.com/banera.gif";
width="468";
height="60";
}

if (ad==2)
{
txt="";
url=" http://softprogram.freehostia.com ";
alt=" Фраза(примерно елате и се забавлявайте...) ";
banner=" http://saita.com/banera.gif";
width="468";
height="60";
}



document.write('<center>');
document.write('<a href=\"' + url + '\" target=\"_top\">'); document.write('<img src=\"' + banner + '\" width=')
document.write(width + ' height=' + height + ' ');
document.write('alt=\"' + alt + '\" border=0><br>');
document.write('<small>' + txt + '</small></a>'); document.write('</center>');


Ако искаш да добавиш и още банери променяш var how_many_ads = 2" тоес променяш числото в толкова колкото банери искаш да има . И после си добавяш -->

if (ad==) /Променяш цифрата зависимост кой банер е на брой !
{
txt="";
url=" http://softprogram.freehostia.com ";
alt=" Фраза(примерно елате и се забавлявайте...) ";
banner=" http://saita.com/banera.gif";
width="468";
height="60";
}
 
paranoiac каза:
var how_many_ads = 2

var now = new Date()
var sec = now.getSeconds()
var ad = sec % how_many_ads; ad +=1;



if (ad==1)
{
txt="";
url=" http://softprogram.freehostia.com ";
alt=" Фраза(примерно елате и се забавлявайте...) ";
banner=" http://saita.com/banera.gif";
width="468";
height="60";
}

if (ad==2)
{
txt="";
url=" http://softprogram.freehostia.com ";
alt=" Фраза(примерно елате и се забавлявайте...) ";
banner=" http://saita.com/banera.gif";
width="468";
height="60";
}



document.write('<center>');
document.write('<a href="' + url + '" target="_top">'); document.write('<img src="' + banner + '" width=')
document.write(width + ' height=' + height + ' ');
document.write('alt="' + alt + '" border=0><br>');
document.write('<small>' + txt + '</small></a>'); document.write('</center>');


Ако искаш да добавиш и още банери променяш var how_many_ads = 2" тоес променяш числото в толкова колкото банери искаш да има . И после си добавяш -->

if (ad==) /Променяш цифрата зависимост кой банер е на брой !
{
txt="";
url=" http://softprogram.freehostia.com ";
alt=" Фраза(примерно елате и се забавлявайте...) ";
banner=" http://saita.com/banera.gif";
width="468";
height="60";
}

Това де да го сложа
 
topchokt каза:
paranoiac каза:
Между таговете <head> и </head>
А как да задам банерите да се показват че хич ме няма

Ако искаш банера да е само на първа страница добавяш кода на рекламата във файла index_body.html
Ако искаш да е отгоре поставяш кода на банера след този код

Код:



Ето ти и още един начин ако не се справиш -->

Правиш си една папка randimg , в главната директория , правиш си колкото си поискаш банери и ги именуваш с image_0.jpg, image_1.jpg ... и т.н и ги слагаш в тази директория ,където искаш да се появят банерите в страницата слагаш този код:

<script type="text/javascript">document.write('<img src="randimg/image_'+Math.floor(Math.random()*2)+'.jpg" />');</script>

където цифрата 2 е броя на банерите, randimg е пътя до директорията където са банерите. Това обаче е само за картинка, без връзка с картинката.
 
Aз сложех този за сега все пак благодаря на всички :)
http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=2345
 

Горе