MP3 Проблем

vik96

Registered
Днеска си купих една МП3-ка "НЕО М-СОНИК" и идвам си в нас и инсталирам драивърите и вкучвам в УСБ-то и мп3 показва че е CONNECT обаче на компа никъде не излиза моляви ако имате идеи кажете или трябва да го връщам

Сефте чувам драйвери за мп3
Виш дали си инсталл сичко от диска. Провери и в кое усб си го вкарал в компа защото ина тан версий 1 2 Смени го някаде другаде. :)

Пробвах и в сички мои 10 УСБ-та не става обяче МП3-то пише че се е свързало с компа а компа ништо не показва ни излиза прозорец ни в МОят компщтър се появява нещо се едно нищо не сам сложил ако искатре да ви прата ли фаиловете от диска!

Ами от това което си инсталирал от диска само някакви драйвери ли има ? Няма ли някаква програма като фаел маниджър и оттам да си качваш нещата ? Не ти ли дадаха някакво раководство ?

има сичко обаче фаиловият менижър и сичко дето е показано с програмките е точно обачи компа ми не ми намира МП3-то ништо не показва нема никви признаци че се е вкючило нещо

vik96 каза:
има сичко обаче фаиловият менижър и сичко дето е показано с програмките е точно обачи компа ми не ми намира МП3-то ништо не показва нема никви признаци че се е вкючило нещо

Ами ако искаш отиди там откадето си го купил и им кажи какъв е проблема. Те хората ще ти обяснят. Не се сещам за друго.

ако плеъра ти е на батерии (обикновенни) не li-on трябва да му махнеш батерията и така да го пъхнеш, ако не го направиш ако плеъра ти примерно има екранче може да изгори!

След инсталация на драйвъри е хубаво да направиш рестарт на системата.
Ако си с ХР СП2 не би трябвало да имаш проблеми с разпознаването на плеъра.
Ако отново не стане отиди до някой твой приятел и пак пробвайте. Ако и там не стане - връщаш плеъра в магазина и ти дават нов.
Тази марка не е много качествена, но щом си го харесал...

Успех!

начи върнах го са работи прекрасно но и там не работеше а мама казваше че аз не мога да го инсталл

Back
Горе