L LiRiX Registered 17 Септември 2007 #1 Здравейте, трябва ми програмка за рязане на песни ( mp3 ). Да е някаква с лек интерфейс без излишни екстри-мекрси. Само да реже. Преди работех с " mp3cropper " обаче нещо се бъгна и ми трябва нещо от нейния сорт. Благодаря предварително.
Здравейте, трябва ми програмка за рязане на песни ( mp3 ). Да е някаква с лек интерфейс без излишни екстри-мекрси. Само да реже. Преди работех с " mp3cropper " обаче нещо се бъгна и ми трябва нещо от нейния сорт. Благодаря предварително.
H Horror Registered 17 Септември 2007 #2 Ако имаш инсталирана програмата за записване на дискове - Nero там ще намериш като допълнение програмата Nero wave editor.Аз съм я ползвал за рязане на mp3-ки и съм доволен.
Ако имаш инсталирана програмата за записване на дискове - Nero там ще намериш като допълнение програмата Nero wave editor.Аз съм я ползвал за рязане на mp3-ки и съм доволен.
L LiRiX Registered 17 Септември 2007 #5 Благодаря Ви за отеленото внимание. Но търся нещо като това. Да е лесно и леко. virosh каза: mp3 cutter Увеличете...
Благодаря Ви за отеленото внимание. Но търся нещо като това. Да е лесно и леко. virosh каза: mp3 cutter Увеличете...