mySQL проблемче

SuCcEsS

Registered
#1062 - Duplicate entry '3000' for key 1

Някой ще ми каже ли какво означава този проблем? ако искате ще ви дам и таблиците.

имаш вече такъв записв базата и няма да ти го вкара. Ако е за група от записи и отказва да ти ги вкара, значи е някои от тях трябва да разбереш кой. Тази грешка ти я вади някъде полето unique, ако нямаш такова няма д я имаш. но не е препоръчително без него щото иначе ще се задръстиш от еднакви неща

Ам добре виж ми играта и ми кажи защо не ми показва нищо в index.php когато се логнеш :cry:

Къде да ти я видя? И от там ли нещо ти дава тоя проблем с повтарянето? ам още съм новичка

Аз се оправих с базата данни и сега когато се регистрираш и след това се логнеш в индекса не ти показва нищо :(

Дай ми линк да видя, защо не ще да прехвърля. Е ти какво и направи на базата да не е нешо от там.

Аз нямам проблем регистрирам се и се логвам , ниакви ядове. Отваря си index.php to. Както се казва е възможно проблема да си е в твоят комп:)

имам само един проблем който никой неможе да ми го реши освен администраторите на awardspace.com тр да създам папки с имена x и 1 но е невъзможно дава ми невалидно име на папката :cry: а вътре има много важни неща.

Защо да е невъзможно? не би трябвало да е проблем. освен дай линк към фаиловете да разгледам, може да се измисли да им се сменят имената :-)

Ами трябваше да се направи папка с име Х и неможеше аз я направих с име ХХ също и папка 1 аз я направих 11 но няма значение тя пак си бачка играта :)

Back
Горе