Здравейте, тук се пробвам да направя нещо с локалния ми тракер.. искам да направя още един човек админ, добре, правя го, но като се опита да влезе в админ панела му излиза че няма права, погледнах кода на админския панел и видях това:
// Additional admin check by miskotes
$level=mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT id_level FROM users_level WHERE admin_access='yes'"));
$ranid=mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT id, random FROM users WHERE id_level='". $level["id_level"] ."'"));
$aid = 0 + $_GET["user"];
$arandom = $_GET["code"];
if (!$aid || empty($aid) || $aid==0 || !$arandom || empty($arandom) || $arandom==0)
{
standardheader('Access Denied');
err_msg(ERROR,NOT_ADMIN_CP_ACCESS);
stdfoot();
exit;
}
if ($arandom!=$ranid["random"] || $aid!=$ranid["id"])
{
stdfoot();
exit;
}
тази част на таблицата users която се ползва е това :
а на таблицата users_level е това :
съмнявам се, че защото кода селекира 1во мене, защото съм с id 1 и за това не може да сравни с неговите id и random както трябва. как да оправя проблема? :roll:
// Additional admin check by miskotes
$level=mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT id_level FROM users_level WHERE admin_access='yes'"));
$ranid=mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT id, random FROM users WHERE id_level='". $level["id_level"] ."'"));
$aid = 0 + $_GET["user"];
$arandom = $_GET["code"];
if (!$aid || empty($aid) || $aid==0 || !$arandom || empty($arandom) || $arandom==0)
{
stdfoot();
exit;
}
if ($arandom!=$ranid["random"] || $aid!=$ranid["id"])
{
stdfoot();
exit;
}
тази част на таблицата users която се ползва е това :
Код:
id | id_level | random
-----------------------------
1 | 8 | 342343
2 | 8 | 134133
а на таблицата users_level е това :
Код:
id | admin_access
-----------------------
8 | yes
съмнявам се, че защото кода селекира 1во мене, защото съм с id 1 и за това не може да сравни с неговите id и random както трябва. как да оправя проблема? :roll: