Има ли някой с малко по-голям проект, в който има повечко stored procedure-и да каже как се държи ?
P po_taka Registered 9 Април 2009 #1 Има ли някой с малко по-голям проект, в който има повечко stored procedure-и да каже как се държи ?
R Rado Registered 9 Април 2009 #2 Еми тези сторед процедури се водят, че са по-бързи от нормалните заявки от PHP, пък и ти викаш процедура, когато ти трябва, пък и викането става като пратиш само 1 нещо към SQL-a от PHP-то, вместо повече при нормална заявка. Абе ще се държи добре
Еми тези сторед процедури се водят, че са по-бързи от нормалните заявки от PHP, пък и ти викаш процедура, когато ти трябва, пък и викането става като пратиш само 1 нещо към SQL-a от PHP-то, вместо повече при нормална заявка. Абе ще се държи добре
P po_taka Registered 9 Април 2009 #3 но не си сигурен. В mysql не съм виждал проект направен с процедури, доколкото при другите БД се работи предимно с процедури.
но не си сигурен. В mysql не съм виждал проект направен с процедури, доколкото при другите БД се работи предимно с процедури.
R Rado Registered 10 Април 2009 #4 po_taka каза: но не си сигурен. В mysql не съм виждал проект направен с процедури, доколкото при другите БД се работи предимно с процедури. Увеличете... Ами защото тези процедури са нови за MySQL. Не знам какво те притесняват, като работят по-бързо от нормалните заявки.
po_taka каза: но не си сигурен. В mysql не съм виждал проект направен с процедури, доколкото при другите БД се работи предимно с процедури. Увеличете... Ами защото тези процедури са нови за MySQL. Не знам какво те притесняват, като работят по-бързо от нормалните заявки.